Podria haver-se fet la foto i penjar-se la medalla d'una reforma, la del mercat de Sant Antoni, que tothom coincideix a dir que és espectacular. Però no, Ada Colau ni s''ha fet cap foto, ni s'ha penjat cap medalla. De fet,  ni tan sols ha anunciat que visitaria el nou mercat.

D'amagatotis i sense fer gaire soroll, l'alcaldessa de la ciutat ha estat de les primeres en passejar per les recent estrenades instal·lacions; una visita, reitero, que no formava part de l'agenda municipal -sí que estava prevista en canvi, l'atenció als mitjans per part del seu segon, Gerardo Pisarello-.

Per què la presència de Colau no s'ha publicitat amb bombo i platerets? Per què hi ha anat quan el mercat era gairebé buit? Per què no s'ha deixat estimar, petonejar i abraçar pels milers de ciutadans que hores més tard han passejat pel mercat? Colau no té qui l'estimi? Tenia por de trobar-se un barri enfadat per la gentrificació, el turisme i el desorbitat preu del lloguer? Doncs malgrat entrar d'incògnit, l'alcaldessa ha hagut d'entomar les crítiques dels qui estan preocupats per l'expulsió del veïns del barri i dels qui li demanen una raó per tornar-la a votar. Sí, només són dues opinions però en hora punta haurien estat centenars. Anant-hi d'hora ha pogut tastar olives sense ennuegar-se.