El PSOE té un bastió inexpugnable a Espanya. A falta d'un mes per a la celebració de les municipals, ja sap que guanyarà al poble familiar del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Anchuras (Ciudad Real), ja que és l'únic partit que s'ha presentat a les eleccions del 26 de maig.

El seu actual i futur alcalde, Santiago Martín, que porta governant aquest municipi des de l'any 1987, tornarà a ser reelegit alcalde després que el PP no hagi aconseguit presentar una candidatura, malgrat comptar amb tres regidors en aquests moments a l'Ajuntament.

En declaracions a Efe, Martín ha assenyalat que manté les mateixes ganes i el mateix interès per defensar els interessos d'aquest municipi que quan al costat d'altres persones va comprometre el seu esforç a lluitar per la pau i la conservació de la naturalesa, en oposar-se a la decisió del govern espanyol en 1982 d'instal·lar a Espanya el major camp de tir de l'exèrcit a Europa perquè fos utilitzat com a lloc de pràctiques per les forces aèries de l'OTAN.

Les coses, ha recordat, són ara molt diferents a llavors i, a part d'aquests problemes, ha explicat que el que el preocupa és continuar treballant perquè els seus veïns comptin amb els millors serveis i les millors condicions per a viure al seu poble.

I ha lamentat que el PP no hagi estat capaç d'articular una llista alternativa, la qual cosa ha justificat en el "bon treball" que han realitzat en aquests anys.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

L'ull de l'agulla El Camí a la República toca la seva fi El Nacional
L'ull de l'agulla De quina marca és el jersei de Pablo Iglesias? El Nacional