Aquesta setmana la consellera Dolors Bassa ha viscut una anècdota en un taxi que poc s’esperava quan va obrir la porta del vehicle. “Vaig agafar un taxi qualsevol”, narra la política d'ERC en el seu compte de Twitter on relata una vivència que qualifica d’emocionant.

Bassa, condemnada a dotze anys de presó per sedició i malversació arran de la convocatòria del referèndum de l’1-O, actualment gaudeix del tercer grau, un règim de semillibertat que li permet fer vida fora del centre penitenciari del Puig de les Basses (Figueres).

Twitter Dolors Bassa Taxi / Captura

Un viatge de 20 euros

La que va ser consellera de Treball viu a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), però aquesta setmana ha estat a Barcelona on va haver d’agafar un taxi per creuar pràcticament tota la ciutat. 

El preu del viatge era de més de 20 euros”, explica Bassa en la piulada on també destaca que el conductor era “educat” i “simpàtic”.

La veritable sorpresa, però, se la va endur al final del trajecte quan va arribar el moment d’abonar els diners per al viatge. “No cal que em paguis amb el que tu has fet pel país", li va exposar el taxista. Una frase que, Bassa, confessa: “Em va emocionar”