La societat alemanya es caracteritza, en part, per la seva seriositat i el seu rigor professional. De fet, les empreses públiques i els representants de l'estat acostumen a ser un exemple de professionalitat i rigor. Tot i això, a vegades també se'ls escapa el riure i trenquen amb la seva cara més seriosa, com ha passat a la televisió pública durant l'inici de l'informatiu matinal d'aquest dimecres. Concretament, parlem del canal Das Erste, la cadena de radiotelevisió pública alemanya i líder en audiència, i durant l'informatiu anomenat Tagesschau, que també es caracteritza per la seva seriositat i la professionalitat dels presentadors. Aquest dimecres, però, la seva presentadora ha patit un fort (i incontrolable) atac de riure a mig programa.

Segurament a tots ens ha passat en algun moment, a classe, a la feina o en família, però a Susanne Daubner, presentadora de l'informatiu matinal de la cadena pública d'Alemanya Das Erste li ha passat a mig programa. No podia parar de riure, i l'atac ha durat uns quants segons. Una transició humorística de l'equip de la revista matinal ARD, Anna Planken i Sven Lorig, ha fet esclatar de riure a la presentadora de 62 anys. Fins i tot abans de saludar "Bon dia, senyores i senyors", estava rient sense poder parar i ha hagut de fer una pausa: "Ho sento". Ha estat només després de diversos intents que finalment ha pogut arrancar el programa.

"Ha estat a causa d'una situació que realment no puc explicar. Estava concentrada en presentar, i he escoltat Sven Lorig (un presentador que parlava just abans que ella) de fons i he pensat: oh, ja estic a l'aire. I just aleshores he començat a riure. Semblava que trigués una eternitat", ha explicat la presentadora a diversos mitjans alemanys. Sens dubte, unes rialles a bon matí no fan mal a ningú i ben segur que els espectadors també ho van passar bé.