Esperpèntic el que s'ha viscut a Archena, un poble de 19.000 habitants de Múrcia que compta amb un regidor de Vox, la quarta força a l'ajuntament de la localitat. La pròpia televisió local, TeleArchena, ha cedit el micròfon a un membre de Vox, Gabriel Antonio Pérez Gómez, perquè propagués el seu discurs a la plaça de la vila. 

El moment més tens és quan ha cridat "Viva España y Viva el Rey". A aquest afiliat de Vox, se'l veia visiblement nerviós i fins i tot li tremolava la mà on portava els cinc fulls amb tot el discurs que s'havia preparat per la manifestació 'España Existe' que ha organitzat el partit d'ultradreta arreu de l'estat espanyol aquest matí.  Aquest és el moment que ja comença a circular a twitter.

I el vídeo sencer que han recollit a les xarxes.

L'speaker improvisat ha exposat que es concentren "per exigir al govern que respecti la sobirania del poble espanyol" i ha afegit que "Espanya existeix, no és un mite" i per rematar-ho: "No som fruit d'un laboratori".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat