L'empresa cinematogràfica A24 ha celebrat les nominacions als Oscar de Todo a la vez en todas partes amb... pedres!!! És un marxandatge curiós, la veritat. Queda clar que la distribuïdora de la pel·lícula favorita en els premis de l'Acadèmia ha volgut capitalitzar l'èxit de Daniel Kwan i Daniel Scheinert, directors de l'exitós film independent. I ho han volgut fer amb la venda d'una recreació de la pedra que encarna Evelyn Wang (interpretada per Michelle Yeoh) en un dels universos que visita.

👀 Per què no et pots perdre 'Todo a la vez en todas partes', favorita a les nominacions als Oscars 2023

🎥 Pel·lícules nominades als Oscars 2023: quines pel·lícules parteixen com a favorites?

🏅 Nominats Oscars 2023: tota la llista de nominats als premis de l'Acadèmia

Amb els seus ullets, la pedra ve amb un niu de palla perquè estigui còmoda — així com amb un full d'instruccions per cuidar-la i mantenir-la. Bàsicament, la idea és que sigui una mena de mascota. "La millor mascota en qualsevol univers", diu el lateral del paquet on arriba. Un paquet que recorda al d'un Happy Meal del McDonald's i que està decorat amb algunes de les frases més icòniques que té la pedra durant la pel·lícula com "Oh, que bé que ets aquí". A la piulada, A24 també ha recreat el memorable riure de les pedres: "ha ha ha ha ha". De vegades no està bé entrar en valoracions, però cal reconèixer que les escenes amb aquests simpàtics personatges són d'allò més divertides (com tot el film).

El preu de la pedra d'A24

Malgrat ser una simple pedra, la primera remesa ja s'ha esgotat i caldrà esperar a veure si en venen més. Si n'hi torna a haver i algú la vol, haurà de pagar 35 dòlars (uns 32 euros) i les despeses d'enviament — que suposen uns 30 euros més fins a Barcelona. Quedi clar, però, que estem parlant d'una simple pedra amb ullets, un niu de palla i un paquet d'Happy Meal. Res més.