La dimensió del judici al procés ha col·lapsat la capacitat del Tribunal Suprem. Dos bons exemples son que el judici s'està celebrant a la sala de plens i no a la Sala segona, o que s'ha hagut d'habilitar la biblioteca com a sala de premsa.

Però aquests no són els únics espais col·lapsats, hi ha un altre espai important que es troba quasi aturat dins de l'edifici del Suprem, i no és un altre que els lavabos. De fet, a la zona de la sala on s'està jutjant els presos polítics hi ha dos lavabos, però durant les dues primeres sessions els advocats, la premsa i el públic només n'utilitzava un i es formaven llargues cues, com quan es surt del cinema.

Així doncs, l'Alt Tribunal s'ha decidit a posar fi a aquesta situació i ha decidit que per fer veure que hi ha un altre lavabo, ha decidit posar un cartell enorme per distribuir advocats, premsa i públic en tots dos WC i que durant les els recessos dictats pel magistrat Marchena, hi hagi temps per alguna cosa més que fer cua per poder anar al vàter.