En qüestió de dies, arriben les esperades festes de Nadal. Carrers guarnits, el tió a la vista, l'arbre al menjador i l'armari i la nevera plenes per tal d'acollir a casa a tota la família o a tots els amics, per celebrar aquestes dates tan assenyalades del calendari. 

Per això, amb l'objectiu d'estalviar i comprar tot allò que et calgui aquestes festes, des de principis de novembre Bonpreu i Esclat impulsa una campanya titulada "Avança't a Nadal" on cada setmana del mes s'oferten diversos productes amb grans descomptes.

Ara que encarem el darrer tram de novembre, ets a temps d'actuar de forma intel·ligent. Evita l'estrés d'última hora i les aglomeracions. Última oportunitat, última setmana de la campanya "Avança’t a Nadal" dels supermercats Bonpreu i Esclat.

Què no et pot faltar a la taula? 

No et quedis sense gambes, no les compris in extremis, no compris qualsevol vi, sigues murri! Ara tens, a tots els establiments Bonpreu i Esclat, un lot compost de gamba llagostinera i vi blanc ecològic DO Penedès Valent. El preu sense promoció seria de 24,94€, però amb la promoció costa 19.95€. Sens dubte, es tracta d'una gran rebaixa respecte a uns productes deliciosos que trobaràs fins al 28 de novembre. Si el que vols és avançar-te a Nadal, gaudeix de la promoció fins al 5 de desembre que trobaràs a BonpreuEsclat online.

OfertaBonpreuEsclat
Oferta d'un lot de gambes i vi blanc als supermercats Bonpreu i Esclat

La despesa en alimentació durant el mes de desembre es dispara a moltes llars degut a l'augment dels dinars, sopars familiars i regals. És per això que anticipar-se i fer la compra bé és tant important. I això és precisament el que fa cada vegada més gent, anticipar les compres de tots aquells productes que van més buscats durant els dies de Nadal, com el marisc, el peix o el vi.
 

Gambas
Plat de gambes

Com avançar-se a Nadal?

Avançar la compra de certs aliments demana, principalment, escollir bones matèries primeres i conservar-les bé fins que es consumeixin. Només així evitaràs problemes de preservació.

Un dels productes més demanats durant aquestes festes són les gambes de qualitat com ara les que s'inclouen en el lot Bonpreu i Esclat. Ara bé, com s'ha de conservar el marisc perquè romangui en òptim estat? D'entrada, en la compra de mol·luscs vius cal que et fixis en la closca, que sigui llisa i brillant.

En el cas de les cloïsses, les escopinyes i els musclos, les petxines han d'estar ben tancades. Si no ho estan, vol dir que l'animal ja no és viu i si estan una mica obertes, però en tocar-les es tanquen, encara són vius.

Per completar bé l'àpat, assegura't que no faltin alguns crustacis a taula, com ara les gambes i els llagostins que t'ofereix Bonpreu i Esclat. I pel que fa a les ostres, però, és preferible adquirir-les en el moment del consum. Els calamars o el pop, en canvi, es poden comprar frescos i congelar-los.

 

Imatge principal: Àpat de Nadal / Pexels