Ubicat a la Casa Club del complex Empordà Golf, obre les portes el nou restaurant Entrecamps, un atractiu espai que deu el seu nom a la seva privilegiada situació entre arrossars i dos dels millors camps de Golf de la Costa Brava.

Amb una temptadora llar de foc com a protagonista principal, és un espai distingit i informal, d'inspiració mediterrània i ambient íntim, que juga amb la interposició de materials nobles com la fusta, les canyes, el ferro o el marbre negre, obra de la interiorista Sandra Tarruella, Menció especial també a la seva espectacular terrassa des d'on es poden admirar les millors postes de sol de la zona o gaudir d'assolellats migdies envoltats de naturalesa.

GolfEmporda 096

La seva oferta gastronòmica és sincera, sense excessos i buscant sempre el millor producte de proximitat. De caràcter mediterrani, dinàmica i creativa ofereix una carta tradicional però amb sorprenents girs inesperats, sense oblidar mai els productes de temporada i els ingredients frescos i de màxima qualitat.

La nova Carta de l'Entrecamps ofereix als comensals propostes tan interessants com la Crema de tupinambo amb rossinyols, pinyons i farigola, Coquelet de pollastre macerat en mostassa de Dijon i herbes provençals, Pop a la brasa amb parmentier de patata i pebre vermell de La Vera o Làmines de bacallà fumat sobre verdures escalivades entre altres exquisitats que faran vibrar els paladars dels seus comensals. Una altra manera de gaudir d'Entrecamps, és amb l'opció de menú setmanal que ofereix el Xef amb les seves recomanacions més aclamades.

restaurant ENTRECAMPS (1)

Submergit en aquest projecte orquestrat per Enric Vergara, trobem David Portillo, el cap de cuina al comandament del restaurant que ha estat instruït a les millors cuines del nostre país, sent els seus mestres cuiners tan prestigiosos com els germans Roca (Celler de Can Roca) o Jordi Cruz (Atempo), i creixent en cuines tan innovadores i creatives com Bo.Tic o Disfrutar.