Amb la pandèmia del coronavirus, s'ha accentuat i ha augmentat molt el nombre de persones que decideixen fer la compra online. Una forma d'optimitzar el temps i, a la vegada, guanyar en comoditat i flexibilitat a l'hora de realitzar i rebre la comanda dels productes i aliments que es necessiten per passar la setmana.

Molts supermercats estan portant a terme aquest servei, però són pocs, els mercats online que existeixen i que t'ofereixen els millors productes, al millor preu. Per això, avui us portem i us expliquem l'exemple d'un negoci online que ha nascut en un moment ideal, on la demanda d'aquest tipus de compra està a l'ordre del dia.  

frutas unsplash

Rebre la fruita, la verdura, els formatges, els embotits, i tota la resta de productes que puguis necessitar a la porta de casa, és una realitat que posa en marxa i en menys de 48 hores, el Mercat Online. Un nou model de compra que neix per fer front a una demanda creixent, que es caracteritza per una agilitat i professionalitat a l'hora de realitzar els encàrrecs i repartir-los de forma ràpida i eficaç.   

El mercat Online es caracteritza per la qualitat i l'agilitat en els serveis 

Amb els temps que ens ha tocat viure, són molts els que han de passar per quarantenes, confinaments, teletreball i també, cuidar els més menuts de casa. Per això, el Mercat Online ofereix un llistat ampli i detallat de tots els productes que disposa amb el seu preu corresponent. Allà, s'hi pot trobar tot el que es busca, fins i tot aquells productes ecològics i de proximitat que costen tant de localitzar en grans municipis i ciutats. 

Fresas   Unsplash

Presents arreu del territori i en menys de 48 hores

El mercat online es caracteritza per ser present arreu de Catalunya, arribant a petits i a grans municipis, oferint el millor producte a totes aquelles llars que en facin la seva comanda en línia. Un servei excel·lent per tal de poder arribar a tothom, sense diferències, encara que visquis fora de la gran metròpolis que sovint, tot ho engloba. 

Ràpids i presents arreu de Catalunya fent repartiments 

A més, si una cosa fa especial aquest servei, és l'eficàcia i la rapidesa en rebre les comandes. De dimarts a dissabte, si realitzes la compra abans de la una del migdia, la rebràs a casa l'endemà, i si valides la comanda a partir de la una, al cap de 48 hores. Un servei que garanteix que tota la teva compra arribi en bon estat a la teva llar de la mà d'un servei de missatgeria que t'ho deixarà a la mateixa porta per tal que en puguis gaudir. 

mercat online branded

Del camp a la taula i amb les millors receptes

El mercat online ofereix de forma gratuïta i obert a tothom, un seguit de receptes que varien segons la temporada, jugant amb aquells productes i aliments que més s'adiuen en funció de cada època de l'any. Actualment, es pot trobar a la seva pàgina web un seguit de receptes amb carabassa. N'hi ha prou amb descarregar-se el document penjat al mercat online on, juntament amb unes estudiants d'últim curs de dietètica, s'ha elaborat de forma conjunta un seguit de receptes amb l'aliment amb qüestió, amb diferents combinacions per a tots els gustos.  

Així, si us agrada la carabassa, podreu elaborar aquella recepta que preferiu en funció del moment del dia que la vulgueu prendre. Per esmorzar, per dinar o per sopar, trobareu receptes amb aquest ingredient. Un aliment saludable que conté vitamina A, vitamina C, vitamina B6, fibra i moltes altes propietats que la fan ideal per acompanyar qualsevol menú. 

Coneix les receptes de tots els productes de temporada 

aaron burden V1dae2Jj6 0 unsplash

Aliments, vins, infusions, productes ecològics i de temporada, entre d'altres, és tot allò que trobaràs al mercat online. Un nou concepte de negoci que neix per fer front a una necessitat actual, procurant pel benestar i la salut de tots els clients que en decideixin fer la seva compra, garantint-los un servei excel·lent i efectiu que et soluciona i t'evita anar al supermercat de forma presencial.