A la comarca de la Cerdanya, entre els termes municipals d’Alp, Das i Urús es troba l’estació d’esquí de la Masella, entre unes cotes de 1.600 a 2.500 metres. Les instal·lacions compten amb 65 pistes -la majoria d’elles blaves i vermelles-,  un total de 75 quilòmetres esquiables i 935 metres de desnivell.

L’estació té 18 remuntadors, un snow parc de més de 2.000 metres amb big jumps, calaixos i rainbows i 574 canons de neu. A més, la Masella també ofereix activitats d’esquí nocturn amb més de 10 quilòmetres il·luminats.

logo Masella 001

Les novetats d’aquesta temporada

Enguany, la Masella ha incorporat canons de neu de nova generació, que adapten la seva producció a temperatures marginals, amb una producció superior i un consum inferior. D’aquesta manera, l’estació vol seguir sent un referent en el sistema de neu produïda al sud d’Europa, tal com ho porta fent en els darrers anys. A més, també s’ha millorat el rendiment i la capacitat de tota la instal·lació, que permetrà fer més neu amb menys temps.

fotosMasella - generalitat

D’altra banda, també s’ha arranjat la pista negra del Tub, situada al sector dels Isards. L’objectiu d’aquesta millora és que la pista s’obri durant més jornades d’esquí. D’aquesta manera, la pista serà apte per ser amb la màquina trepitjaneus, que permetrà que el mantell nival aguanti millor.

Una altra novetat d’enguany és l’ampliació i reforç del servei Wi-Fi gratuït. En particular es reforça la connexió de mans lliures al Pla de Masella i es posen nous punts de connexió a la banda superior del sector de La Pia i al cim de la Tosa.

L’abonament de temporada més gran dels Pirineus

Un any més, la Masella continua oferint l’abonament de temporada més gran dels Pirineus. Per una banda, ofereix més de 60 destinacions d’esquí d’arreu del món, la majoria dels quals en estacions dels Pirineus, i d’altra, permet gaudir de la temporada més llarga dels Pirineus amb més de 5 mesos d’esquí ininterromputs.

fotosMasella 001

A més, aquesta estació s’adapta a totes les necessitats dels esquiadors i esquiadores i compta amb preus especials per a famílies i gent jove.

Esquí nocturn

A Masella pots gaudir de l'esquí nocturn, gràcies a la xarxa de llum que il·lumina 13 pistes principals de les cotes baixes i mitges del domini esquiable.

Esquiar en horari nocturn és tota una experiència única

fotosMasella 003 - generalitat

Aquestes pistes estan enllaçades per una xarxa de 7 remuntadors per salvar els 420 metres de desnivell que té el domini de nit. Esquiar en horari nocturn és tota una experiència única.

fotosMasella 004 - generalitat

Gaudeix de més activitats

L’estació d’esquí de la Masella, a banda de les activitats habituals que ofereix durant tot l’hivern, també realitza altres esdeveniments destacats. Al mes de desembre el Pare Noel reparteix caramels als infants, es realitza la cursa XTot i un campionat familiar d’eslàlom.

Al gener, arriben els Reis d’Orient i es disputa el Gran Premi Cerdanya i el Trofeu Vila de Llívia. I al mes següent, hi té lloc el Premi Ciutat de Terrassa i el Picarol de Neu, a banda de la Cursa Social Sarrià-Voltregà-Girona.

masella ninots

A l’inici de la primavera, al mes de març, es realitza la jornada 12H Masella Non Stop, el Cargol de Neu i les curses Club Pyrene, Vall Certeana i Club Familiar. Finalment, a l’abril, se celebra la cursa CANM.

 

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya