John Hoffman, director executiu de GSMA organitzadora el Mobile World Congrés ha estat entrevistat per la Welcome Talent Society amb motiu d’haver estat guardonat amb el Premi d’Honor Benvingut Talent. El premi se li ha concedit pel seu suport constant a Barcelona com capital tecnològica mundial, afavorint el desenvolupament de Catalunya cap al futur.

En l’entrevista ha recordat la simbiosi de l’esdeveniment amb la ciutat de Barcelona: "Quan viatjo i parlem del congrés, molta no gent no diu que ve al Mobile, sinó que ve a Barcelona. Les nostres marques són interdependents". Hoffman ha volgut recalcar que la decisió de cancel·lar el Mobile va ser una aposta pel futur i ha volgut recordar la implicació creixent de l’esdeveniment amb Barcelona i el sector tecnològic local: “Més del 25% dels nostres assistents són locals, i crec que això és fantàstic. Tenir aquesta barreja és el que ens ha donat l'impuls per créixer. Vàrem començar sent un esdeveniment de quatre dies i ara som a Barcelona tot l'any"

Pel que fa als canvis que ha provocat la crisi, Hoffman assegura que s’ha generat una nova manera de treballar i l’oportunitat per combinar les trobades presencials i les virtuals: "Hem d'utilitzar la tecnologia per reunir comunitats virtuals. Tanmateix, també creiem que hi ha un gran valor, una oportunitat i la necessitat de trobar-se físicament. I pensem que podem connectar aquests dos components d'una nova manera".

La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.