Isabel Suqué, presidenta de la Fundació Castell de Peralada i del seu festival, que aquests dies realitza un programa virtual diferent a l’habitual per culpa de la covid19, és guanyadora del Premi Talent Cambra al Mecenatge per la seva trajectòria de suport a les arts escèniques i plàstiques durant els darrers cinquanta anys, una tasca que ja va ser iniciada pels seus pares, i que ha posicionat el Festival de Peralada com un dels més notoris de l’estiu.

Suqué agraeix el Premi tot destacant el “talent que sempre ha tingut Catalunya” i que a través d’aquests festivals s’ha pogut mostrar al públic local i internacional. A més, creu que ni la Covid19 va poder acabar amb la cultura i per això “es va apostar des del primer dia per mantenir el Festival amb un format diferent”, com a compromís amb els creadors. En aquest sentit, creu que falta suport dels governs a festivals com el que presideix, i que “la llei de mecenatge” que està preparant el Govern de la Generalitat “serà una eina de suport fonamental per a les persones, families i entitats que es dediquen a la promoció i mecenatge de les arts”:

 

Isabel Suqué rebrà el Premi d’Honor Talent Cambra al Mecenatge el proper octubre en el marc de la gala dels PremisTalent.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Col·legi de Metges de Catalunya ACN
Premis Talent 2020 Els Col•legis professionals de Metges, Premi Talent d’Honor a la Solidaritat Jesús Conte - Welcome Talent Society
Jaume Padros Foto: CoMB
Premis Talent 2020 Jaume Padrós: “La nostra vocació està en servir, no pas en ser herois” Albert Postils - Welcome Talent Society