El món de l’esport serà un dels últims a tornar a la normalitat. Així ho preveu Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), en una de les diverses entrevistes que la Welcome Talent Society està fent dins el marc dels Premis Talent Cambra 2020.

Tanmateix, Esteva té clar els passos a seguir perquè el sector sobrevisqui. És per això que la UFEC ha presentat una mena de ‘Pla Marshall’ amb 26 mesures per a la recuperació de les entitats esportives vers la crisi de la Covid-19. D’entre totes elles, Esteva destaca la reducció de l’IVA del 21% al 10%, la introducció d’una beca esportiva per a les famílies més vulnerables i la deducció de l’IRPF de tots aquells que paguen quotes a clubs esportius sense ànim de lucre.

D’aquesta manera, el president de la UFEC fa una crida a les administracions perquè aquestes mesures s’apliquin. En cas contrari, alerta que les conseqüències poden ser molt negatives: “Si no es duu a terme el Pla Marshall, poden desaparèixer més del 50% de les entitats esportives del país”.


La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.