La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi Talent d’Honor Científic 2020 a la Fundació de lluita contra la Sida i les malalties infeccioses, presidida pel doctor Bonaventura Clotet, per la lluita contra les noves patologies i la recerca de tractaments eficaços i per la campanya #JoEmCorono. El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avancem! Neix l'Obsepidemiologic per detectar i preveure futures epidèmies. Big data i intel·ligència artificial al servei de la salut pública i contra la #COVID19. Des de l'@flsida aportem coneixement científic i la nostra expertesa epidemiològica. Projecte impulsat per @flsida conjuntament amb @gencat, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Mobile World Capital Barcelona., @gsmaonline, CIDAI, BSC-CNS, @universitaturv, @univgirona #Eurecat - ¡Avanzamos! Nace el Observatorio Epidemiológico para detectar y prevenir futuras epidemias. Big data e inteligencia artificial al servicio de la salud pública y contra la #COVID-19. Desde la @flsida aportamos nuestro conocimiento científico y nuestra experiencia epidemiológica. Proyecto impulsado por la @flsida conjuntamente con @gencat, Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Mobile World Capital Barcelona., @gsmaonline, CIDAI, BSC-CNS, @universitaturv, @univgirona #Eurecat #FLSida #FLS #Covid19 #coronavirus #bigdata

A post shared by Fundació Lluita contra la Sida (@flsida) on

Els Premis dHonor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

Enguany s’ha afegit tres premis especials COVID-19 per enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Castell de Peralada   Nit
Premis Talent 2020 La Fundació Castell de Peralada, Premi Talent d’Honor de Mecenatge Jesús Conte - Welcome Talent Society
Col·legi de Metges de Catalunya ACN
Premis Talent 2020 Els Col•legis professionals de Metges, Premi Talent d’Honor a la Solidaritat Jesús Conte - Welcome Talent Society