A poc més de dos mesos perquè arribin les esperades festes de Nadal, és necessari començar a fer les previsions de tot allò que necessitarem per fer els típics dinars i sopars familiars que s'allarguen amb hores i hores de sobre taula. Per això, tal com us explicàvem la setmana passada amb les cinc raons per avançar-te a les compres de Nadal, aquest any, més que mai, cal que tinguis ben present quins productes pots adquirir amb antel·lació per estalviar-te diners i les típiques cues que es formen quan s'aproximen aquestes dates tan especials que coincideixen amb el final d'any. 

Seguint amb les ofertes i promocions que presenta la campanya Avançat a Nadal del grup de supermercats Bonpreu i Esclat, aquesta setmana us portem noves oportunitats que no us podeu deixar perdre. Perquè per triomfar a la taula, el primer pas és saber el que compres, i que aquesta compra, sigui de la millor qualitat possible.

Bonpreu i Esclat posen a la disposició dels seus clients una nova campanya de descomptes del 8 al 14 de novembre

Oferta Bonpreu

Seguint el recorregut de les ofertes que us presentàvem la setmana passada del pernil serrà Navidul + 6 ampolles de Cava Brut Nature per 69’99€, aquesta setmana us portem nous productes que no podreu deixar escapar. Abans però, cal tenir present que les ofertes són diferents entre establiments, ja que dependran de les ubicacions on es trobin. Per això, en alguns locals de la companyia, podreu trobar l'oferta de la cua de rap fresca i en d'altres, una safata familiar de cabrit tallat per gaudir en família o amics. En tots aquells locals que no disposin de l'oferta de la cua de rap perquè no tenen peixateria, oferiran als seus clients una peça de 450g de formatge Gran Capitán

Gaudeix del Nadal en família o amics amb els millors productes a taula 

Però atenció, perquè les ofertes i promocions no acaben aquí! Per tots els usuaris que realitzin les seves compres per mitjà de BonpreuEsclat online, tindran en oferta fins el pròxim 21 de novembre, un 4x3 de torrons, neules i mantegades. Uns dolços imprescindibles que no poden faltar després dels àpats d'aquestes festes per completar bé els dinars i sopars compartits. 

Turron   Pixabay

Cal tenir present, que no totes les ofertes són iguals en tots els establiments de la companyia, un fet que posa en valor Bonpreu i Esclat per tal que ningú es quedi sense una oferta tan especial en un moment de celebració com són les festes de Nadal. Per consultar quina és l’oferta que aplica al teu establiment habitual, consulta-ho aquí. Una promoció que no pots deixar escapar perquè enlloc més, trobaràs una oferta igual; productes frescos, de la millor qualitat i al millor preu. No esperis en fer les compres a última hora!