Certament, la cuina demana coneixement i pràctica, però, com tot, s’aprèn i molt sovint se’n gaudeix. Més enllà de l’habilitat de cadascú als fogons, és molt important que els ingredients que un esculli siguin de qualitat. Sobre això, no hi ha dubte. Ara, el que a vegades oblidem és que la vaixella que triem pels nostres plats també és molt important.

La vaixella és capaç d'influir en la nostra experiència sensorial a l'hora de menjar

Encara que rarament ens n’adonem, el tipus de plat que escollim té molta rellevància. I és que el disseny de les vaixelles no només és decoratiu, sinó que és capaç d'influir en la nostra experiència sensorial a l'hora de menjar. És per això que és crucial disposar d’una bona vaixella a casa que s’adapti a les nostres necessitats i gustos. Així doncs, des del material fins a la mida i la forma dels plats, cal tenir en compte la seva funcionalitat.

01 PlatBonpreuEsclat
Un dels plats de la vaixella Genevieve Lethu/ Bonpreu i Esclat

La importància d'una vaixella de qualitat

Doncs bé, com que no només és important el que menges, sinó com ho fas, Bonpreu i Esclat té en promoció (per acumulació de punts) una vaixella de qualitat de la marca de referència en el món de les vaixelles, Genevieve Lethu

Bonpreu i Esclat estima els plats de la nostra cuina i vol que tu també gaudeixis de les receptes autèntiques, variades i saboroses del nostre territori. I perquè aquestes llueixin amb un bon emplatat, t’ofereix els plats de la nostra cuina. 

Bonpreu i Esclat t’ofereix una vaixella de qualitat de la marca de referència en el món de les vaixelles, Genevieve Lethu

Aquests plats Genevieve Lethu estan fets amb porcellana blanca d’alta qualitat, tenen un detall gravat, són aptes per a rentaplats i microones i, gràcies al seu disseny atemporal, són ideals per gaudir en qualsevol ocasió. Doncs bé, del 29 d’agost al 13 de novembre de 2022, per cada 10 euros de compra rebràs 1 punt. D’aquesta manera, pots col·leccionar la teva vaixella per només un euro si aconsegueixes els punts necessaris. Els plats es poden obtenir des d'un mínim de 15 punts.

02 PlatBonpreuEsclat
Un dels plats de la vaixella Genevieve Lethu/ Bonpreu i Esclat

Com aconseguir la vaixella Genevieve Lethu?

Com dèiem, per cada 10 euros de compra en un establiment Bonpreu i Esclat rebràs 1 punt. Cal esmentar que per a l'entrega de punts es tindrà en compte l'import final del tiquet de compra. Així, necessitaràs 15 punts, com a mínim, per poder bescanviar els punts per la peça o les peces de la col·lecció que vulguis. Si acumules prou punts, podràs emportar-te cada peça de la vaixella Genevieve Lethu per només 1 euro.

03 PlatBonpreuEsclat
Un dels plats de la vaixella Genevieve Lethu/ Bonpreu i Esclat

Per a les teves compres als establiments pots escollir col·leccionar els punts físicament, amb les enganxines, o bé digitalment. 

06 PlatVaixella
Un dels plats de la vaixella Genevieve Lethu/ Bonpreu i Esclat

Amb tot, cal tenir en compte que podràs bescanviar els teus punts fins al 20 de novembre de 2022. També que la promoció és vàlida als establiments Bonpreu i Esclat i a Bonpreu Esclat online amb la targeta client. I que no es permet la venda de la vaixella sense presentar els punts. 

 Si acumules prou punts, podràs emportar-te cada peça de la vaixella Genevieve Lethu per només 1 euro

Ja tens clar que per cuinar cal disposar d’una vaixella com déu mana, oi? A Bonpreu i Esclat trobaràs els millors ingredients i els millors plats. No t’ho perdis! 

Per a més informació, clica aquí.