Per Nadal, cada ovella al seu corral i cada infant amb la seva joguina. Perquè després de l’escudella, els torrons i el tió, arriben els tan esperats Reis de l’Orient plens fins a dalt de paquets colorits, regals i capses màgiques. Sens dubte els somriures innocents dels nens i nenes quan esperen a Melcior, Gaspar i Baltasar - i quan posen aigua als camells, i quan no poden dormir en tota la nit - és un dels moments més bonics i purs d’aquestes dates. Pels pares, però, a la il·lusió de gaudir-ho amb els més petits se li sumen els nervis perquè tot surti perfecte i bastanta feina - també força despesa -, i sovint han de fer malabars per poder arribar a tot.

És per això que, aquest any, Bonpreu i Esclat ha fet un pas endavant no només per fer feliços als menuts, sino també als seus pares i mares. En tots aquells establiments on hi ha assortits de joguines, la cadena de supermercats oferirà un descompte directe del 40% amb la targeta client en totes les joguines. L'oferta estarà vigent del 30 de desembre al 9 de gener i pretén ser un bon alicient per ajudar a fer realitat les cartes reials dels nens, sobretot la d'aquells que encara no sospiten qui són, en realitat, els encarregats de preparar a consciència la nit més màgica de l'any.

CAT web

Fer volar la imaginació dels petits

Aquest descompte podrà fer-se realitat en qualsevol dels Bonpreu i Esclat que tinguin catàlegs de jocs i joguines. A part de facilitar la tasca dels pares en la preparació de la nit de Reis, això també suposa una empenta a que les hores d'oci de fills i filles siguin més experimentals i creatives, a través de jocs que dinamitzin la seva imaginació - i fugint una mica de pantalles i estímuls electrònics, típics de la digitalització del món actual. 

La veritat és que hi ha un munt de possibilitats per fer els regals més especials. Tot sempre dependrà dels gustos i preferències personals de cada petit, però el catàleg per triar és ampli - i més encara avui en dia, on hi ha un munt de diversificació d’oci individualitzada. Des de jocs de taula o puzzles a ninots, peces de Lego, figures de fusta, animals de peluix, cases de nines, capses d'eines, bicicletes o pilotes per jugar a qualsevol esport. En la varietat està l'èxit i la felicitat de tothom, i de ben segur que els supermercats estaran ben equipats per fer que els desitjos de tots els nens del món es puguin fer realitat en forma de joguina.