Afortunadament, cada cop hi ha més opcions per totes aquelles persones que no tenen temps material per invertir-lo en fer cassoles i tuppers - o que no tenen traça entre fogons. Aquesta aposta per les alternatives precuinades s’ha demostrat amb l’augment dels punts de venda que aposten per fer la vida més fàcil de molts, garantint la màxima qualitat i a un preu accessible per tothom. Els supermercats Bon Preu i Esclat són plens defensors d’aquesta premissa, ja que el seu compromís per posar-se en la pell del client és total.

Aquesta voluntat es veu traduïda en una major oferta d’articles i referències que tenen en comú els productes de qualitat: la cadena ha dut a terme una ampliació de la seva marca de productes i plats precuinats, "Terra i Tast", per oferir una àmplia varietat, i tot amb la garantia d’oferir productes pràctics i fàcils de consumir.

Espinacs Bon Preu

Quins nous productes ofereix Bon Preu i Esclat?

Des de postres a aperitius i passant per ingredients exclusius per preparar dinars i sopars. La gama de làctics i flams és una de les novetats presentades per la cadena dins la seva marca pròpia, apostant per tota mena de gustos per fidelitzar un número més alt de clientela: en són exemple els flams de mató o d’ou, o els iogurts de nabius, de taronja o de maduixa. L’aposta pels iogurts naturals també és clara, posant a disposició dels usuaris opcions tant desnatades com eco. I per agafar idees per preparar els àpats del dia a dia o fer-nos el tupper, també hi ha opcions còmodes i saludables, com l’hummus o les burgers vegetals amb gust de pollastre o vedella.

Plats precuinats oferint versions saludables, veganes o sense gluten

Una de les demandes que més ha incrementat en els últims anys és aquella referent a plats precuinats, fruit d’una societat marcada per la immediatesa i la manca de temps. Tenint en compte que cada cop també es dona més importància a la cuina healthy – a part de la necessitat d’oferir opcions vegetarianes, veganes o lliures de gluten -, és crucial que aquestes racions garanteixin poder dur una dieta variada i saludable. Com exemple, Bon Preu i Esclat ofereix racions d’espinacs a la catalana o plats com l'amanida mediterrània.

L'objectiu de la marca pròpia "Terra i Tast" és oferir tota una gama variada de productes que no renunciïn a ser aptes per dur una dieta equilibrada i que, a més, puguin acontentar a tota la clientela - independentment de quina sigui la seva casuística personal. En aquest sentit, aquests establiments continuen consolidant-se com a supermercats de confiança per vetllar per una visió productiva plural.