Els propers 25 i 26 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm tornarà a convertir-se en un dels punts neuràlgics de les Festes de la Mercè 2022, amb una completa programació per a totes les edats que combinarà concerts en directe, DJs, activitats per a tota la família i una àmplia oferta gastronòmica.

🥳 La Mercè 2022: programa, concerts, focs artificials i molt més de la Festa Major de Barcelona

Com ja és tradició per aquestes dates, el número 515 del carrer Rosselló serà una de les seus del BAM Barcelona Acció Musical i acollirà les actuacions de nous talents, així com les propostes musicals més eclèctiques de la nostra ciutat. Diumenge 25 passaran pel seu escenari les artistes Krissia i Lil Ella amb el seu híper-pop d’habitació –comissariades pel seu segell Jeanne d’Arc Records–, el postpunk de Fotos de la novia, el reggaeton de Cooba i La Queency −en un concert conjunt−, i l’electrònica pop d’AL-V.

Dilluns 26 serà el torn de Vignesh Melwani i Isa Belle, agrupats dins el col·lectiu de joves asiàticdescendents Catàrsia. Els seguiran Anna Ferrer, que ens portarà la seva essència folklòrica mesclada amb bases electròniques i música experimental d’origen mediterrani; Magia Bruta, que presentaran el seu àlbum debut de pop místic “Un día nuevo”, i el live show de Los Voluble, amb la seva mescla de flamenc, electrònica, humor i crítica social. El productor Mans O tancarà el darrer dia de concerts amb la seva electrònica underground.

Complementant les actuacions en directe, la música seguirà sonant entre concert i concert gràcies a les sessions de DJ que s’han programat, encapçalades el diumenge 25 per Marta Mer i Meritxell de Soto, i per DJ Yamamemaru i DJ Hanakito el dilluns 26.  

La gastronomia serà un altre dels plats forts de la Mercè d’enguany. Tothom qui visiti l’Antiga Fàbrica podrà gaudir de les propostes de les food trucks de FileteandoHamburguesa Nostra, Indi Food TruckLas Muns, María una CrepPepituRetruc i The Fish & Chips Shop, les quals oferiran una àmplia varietat de propostes gastronòmiques per a tots els gustos perquè puguin acompanyar les cerveses Damm en qualsevol moment de la jornada. En aquest sentit, a la Sala de Màquines de l’Antiga Fàbrica s’habilitarà un espai en el qual es podran degustar totes les especialitats de la cervesera.

🎶 Concerts de la Mercè 2022 a Barcelona: horaris, escenaris i tots els detalls

Festival MAC: Arts al carrer per a totes les edats

Els voltants de l’Antiga Fàbrica s’ompliran també de l’esperit alegre i festiu de la Mercè, gràcies als espectacles de dansa, circ i jocs del MAC Festival. La seva programació, concebuda per a tots els públics, oferirà un ventall multidisciplinari d’arts al carrer i apel·larà a l’alegria, la diversitat de cultures, la integració i la paritat.

S’hi podran seguir estimulants projectes de creació artística com l’intercanvi de dansa bidireccional entre Moçambic i Euskadi (Otempodiz d’Ertza), o l'emotiu circ d'acrobàcies en parella de Duo Kaos amb l’espectacle Time to Loop.  La comèdia Wet Floor, de la catalana Cris-is, despertarà més d’una riallada entre el  públic gràcies a les peripècies de la seva protagonista. A més, els infants de 3 a 8 anys trobaran estímuls inesgotables gràcies a les propostes de La Tal −amb una representació singular de The Incredible Box que despertarà els riures més sincers−, i de Toc de Fusta, un engranatge trencaclosques amb què podran construir un autòmat de gran format.

L’entrada als concerts de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm serà totalment lliure i gratuïta, fins a completar l’aforament del recinte.

La programació de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm anirà precedida de dues nits de concerts a l'escenari Mediterràniament, que aquest any tornarà a situar-se a la Platja del Bogatell. Divendres 23 de setembre, la platja barcelonina vibrarà amb els sons de la música urbana de 31FAMAlizz i Santa Salut, i dissabte 24 serà el torn de la música festiva de Marcel i JúliaEls Catarres i Delafé y las Flores Azules.

Els Catarres - Sergi Alcazar

Els Catarres - Sergi Alcazar

Horaris de concerts BAM a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

Diumenge 25 de setembre:

12:00 h  DJ Marta Mer

13:00 h  Júlia Colom

14:00 h  DJ Meritxell de Soto

17:15 h  Krissia i Lil Ella

18:15 h  Fotos de la Novia
19:15 h  Cooba & Queency

20:15 h  AL-V

Dilluns 26 de setembre:

12:00 h  DJ Yamamemaru

13:00 h  Catàrsia

14:00 h  DJ Hanakito

17:15 h  Anna Ferrer

18:15 h  Magia Bruta

19:15 h  Los Voluble

20:15 h  Mans O

❓ BAM 2022: Qui actua i on als concerts de la Mercè?

Horaris del MAC Festival a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

Horaris MAC Festival
Horaris MAC Festival