Estem vivint una època de revolució pel que fa a la sexualitat, i a la femenina en concret. L'aparició exitosa dels succionadors, la normalització de les joguines sexuals amb la popularització de marques de joguines sexuals com Platanomelón o els debats a la xarxa i a la sobretaula sobre el si sexe oral és preliminar (no, és sexe) en són alguns indicadors. 

En altres ocasions, us hem presentat joguines com els vibradors conillet i les diferents formes de donar plaer a les nostres parts íntimes. En el cas de les persones amb vagina, el nostre gran aliat és el clítoris: la seva única funció és donar-nos plaer. I és que el 76% de les persones amb vulva necessiten la seva estimulació per arribar a l'orgasme.

Així que avui parlarem de la importància de la masturbació, d'aquest òrgan i d'una nova joguina que ens pot ser útil, Mambo: el teu aliat clitorialment explosiu de Platanomelón. 

La masturbació ens fa més feliços i saludables 

Posats a desmotar mites i trencar tabús, una de les millors formes de fer-ho és recordant quins són els beneficis de la masturbació i per què practicar-la d'una forma natural, com qui va a fer esport, pot millorar el teu dia a dia. Acabar amb els prejudicis sobre el sexe pot fer-nos una mica més feliços

 1. Conèixer millor el nostre cos: Masturbar-nos no sols ens regala dosis d'inigualable plaer, sinó que també ens obre les portes a explorar el nostre cos i la nostra sexualitat. En definitiva, ens ajuda a descobrir-nos. Aquesta qüestió està completament vinculada amb la construcció de l'autoestima sexual, és a dir, conèixer el potencial eròtic propi i poder explotar-lo.

  Qui millor que tu per saber el que t'agrada i com? Si saps el que t'agrada i el que no, serà més fàcil que l'hi puguis dir al teu company de jocs, i us ho passareu millor junts. Com canvia la cosa quan et coneixes, no?
   
 2. Llibertat: Llibertat de no haver de complir les expectatives de ningú: “Ho estaré fent bé?, Estaré trigant molt?”. Així que sí, llibertat de dedicar-te temps, tant com vulguis i necessitis. Sense presses ni pressions, que ningú et digui absolutament res. Només dir-te que Mambo té hores i hores d'autonomia. Posa't còmoda i a gaudir.
   
 3. Afavoreix el nostre sistema immunològic: Sí, ho has llegit bé, també és una qüestió de salut. Dada per a les persones més científiques: segons els estudis, masturbar-se millora el sistema immune, per la qual cosa és un factor de protecció contra malalties i infeccions.
   
 4. Relaxa, redueix l'estrès i ajuda a dormir: La masturbació allibera endorfines, la qual cosa provoca que el nostre sistema nerviós es relaxi, cremi energia i ens quedem en un estat de calma i relax total, i reduïm així l'estrès. A més, si ho practiques de nit, pot ajudar-te a combatre l'insomni. Quina millor prescripció mèdica que un orgasme?
   
 5. Augmenta la capacitat d'arribar a l'orgasme: La correlació és clara: com més orgasmes, més desig. Té sentit, veritat? És senzill; com més coneguem el nostre cos, més fàcil ens serà arribar a l'orgasme i més ganes tindrem de passar-ho bé.
   
 6. Tonifica el sòl pèlvic: Les contraccions que es produeixen en la vagina i el sòl pèlvic quan tenim un orgasme, fan que a mesura que tenim més orgasmes aquesta es vagi tonificant més. Al seu torn, també vas prenent més consciència de zones del teu cos tan importants com desconegudes per a la teva salut sexual.

Si és que tot són beneficis!

Per què escollir Mambo?

Posar al centre que el plaer sexual va més enllà de la penetració seria el lema amb què Platanomelón ha dissenyat Mambo, un nou succionador de clítoris ja a la venda. Asseguren que és el succionador de clítoris sense contacte, més silenciós i progressiu. L'estimulació és a través d'unes ones de pulsió que estimulen el clítoris de manera gradual, amb embocadures intercanviables i un disseny ergonòmic i molt bonic! 

Mambo.1 1

Mambo està totalment recobert de silicona hipoal·lergògena d'alta qualitat, la qual cosa el fa molt fàcil de netejar

Aquest succionador compta amb 12 nivells que podràs ajustar al teu gust, tu tens el control. Asseguren que és el més silenciós del mercat i la seva mida et permetrà portar-lo pràcticament on vulguis. Està recobert de silicona hipoal·lergògena d'alta qualitat, molt fàcil de netejar i amb una textura molt suau i agradable. 

Mambo.10 1

Gràcies als seus filtres intercanviables i el seu disseny ergonòmic, Mambo s'adapta perfectament a cada tipus de clítoris

Dit això, et toca deixar volar la imaginació i gaudir. Les joguines sexuals com Mambo poden ser unes grans aliades.