Quan arriba el mes de setembre, s’acaben les vacances per a molta gent. I és moment de tornar a la rutina. Però perquè la tornada a la feina et sigui més fàcil, Bonpreu i Esclat ha preparat 28 menús complets per menys de 4, 5, 6 o 7 euros cadascun perquè, durant tot el mes de setembre, no hagis de pensar què cuinaràs per dinar o sopar.

Aquesta setmana, Bonpreu i Esclat té set menús en oferta deliciosos

Així doncs, cada setmana, fins al 25 de setembre, hi haurà a la teva disposició set menús diferents en oferta d'aquests 28. Per exemple, aquesta setmana, fins al 25 de setembre, hi ha set menús de tota mena que et meravellaran. Des de menús més verds i lleugers a d'altres més enèrgics. Segur que trobaràs el menú que millor s'adapti al teu dia a dia. 

Els set menús en oferta fins al 25 de setembre

El primer menú en oferta és una fideuà Terra i Tast i calamars Tastamar amb patates. 

El segon menú en oferta són espinacs Terra i Tast a la catalana amb una ració de bunyols Terra i Tast de bacallà. 

El tercer menú és una pizza xapata Terra i Tast de tonyina acompanyada d'una Estrella Damm amb uns deliciosos postres de crema catalana també de la marca Terra i Tast.   

El quart menú és una amanida Florette de pasta i tonyina amb uns canalons Terra i Tast deliciosos de carn. 

El cinquè menú és una escalivada Terra i Tast a la brasa amb mandonguilles Terra i Tast acompanyades d'una bona salsa. 

El sisè menú consta d'una ensalada russa Terra i Tast amb llobarro que inclou també el servei de forn de cocció perquè el tinguis llest per menjar. 

Finalment, el setè menú ofereix un arròs Terra i Tast negre amb croquetes Terra i Tast casolanes i de postres, un iogurt Oikos grec de poma i canyella.