Els establiments Bonpreu i Esclat amplien la seva oferta de plats preparats amb els healthy bowls de la companyia catalana Flax & Kale, uns plats elaborats en exclusiva que incorporen ingredients saludables i equilibrats en un format molt versàtil i visual.

Bonpreu i Esclat, clar pioner en plats preparats, ha incorporat tres noves propostes sota la marca Terra i Tast by Flax & Kale: mandonguilles veganes amb salsa napolitana, fajol, albergínies i espinacs a la catalana; mini burgers veganes amb verdures saltades, puré de moniato i arròs saltat amb ametlles; i filet vegà estil piri-piri amb patates, xampinyons i bròquil. Elaborades amb productes de proximitat, amb un envàs 100% reciclable i apte per a microones, aquestes tres noves varietats ja sumen vuit plats en col·laboració amb Flax&Kale.

TTBowls   Mandonguilles veganes

TTBowls Mandonguilles veganes

L’assortit total de Bonpreu i Esclat supera ja 130 propostes diferents de plats preparats i es complementa amb altres serveis que ofereixen als seus establiments com el forn de cocció de peix, l’espai sushi, l’elaboració de pizza al teu gust i l’espai fruits, que permeten als consumidors estalviar temps i  guanyar comoditat.

L’objectiu de Bonpreu i Esclat és continuar ampliant l’assortit d’aquests productes i serveis per seguir fent fàcil, còmode i econòmic el dia a dia dels seus clients

“Gràcies a la nostra vocació de servei al client, a Bonpreu i Esclat continuem ampliant el nostre gran assortit de productes i serveis per adaptar-nos a les necessitats dels consumidors. Amb l’arribada dels healthy bowls de Flax & Kale als nostres establiments, volem seguir reforçant la nostra oferta de plats preparats saludables, una categoria prioritària per a nosaltres i per als nostres clients, i que durant els últims anys ha experimentat un creixement del 20%. Tot això, oferint el millor preu i qualitat de producte, i treballant amb proveïdors de proximitat i sostenibles com Flax & Kale”, assegura Esteve Arimany, Cap de servei de Frescos del Grup Bon Preu.

TTBowls  Filet vegà estil piri piri

TTBowls Filet vegà estil piri piri

Així són els nous plats preparats de Flax & Kale

Els healthy bowls, que s'elaboren íntegrament a l'obrador de 6.500 m2 que Flax & Kale té a Catalunya, estan basats en el Plat Saludable de Harvard, un plat molt visual creat per experts en nutrició de l'Escola de Salut Pública de Harvard, que se centra en la qualitat dels aliments, apostant per l'equilibri entre els grans grups de macronutrients -proteïnes,  greixos i hidrats de carboni- i aposta per la cocció al forn, al vapor o a la planxa. La meitat del plat està compost per diferents vegetals i fruites fresques de proximitat; una quarta part del plat està composta per cereals integrals i tubercles; i l'altra quarta part són proteïnes vegetals de qualitat. 

TTBowls  Mini burguers veganes

TTBowls Mini burguers veganes

Aquestes tres noves referències de healthy bowls se sumen als 5 plats preparats que també es comercialitzen a Bonpreu i Esclat sota la marca Terra i Tast by Flax & Kale, i a una àmplia oferta de kombuchas, carns i formatges plant-based Flax & Kale. 

"A Flax & Kale vetllem per millorar els hàbits alimentaris  dels consumidors a través d'opcions saboroses, saludables, sostenibles  i confortables en tots els sentits. Per a  l'elaboració dels nostres bowls per a Bonpreu i Esclat ens hem basat en una guia senzilla avalada per científics aconseguint uns plats saludables, nutritius i equilibrats que, amb l’enginy dels nostres xefs, ajuden els nostres clients a establir les bases d'una alimentació saludable mentre gaudeixen, sense entrar en la monotonia", afegeix Mireia Cervera, nutricionista de Flax & Kale.