L’estació d’esquí de Boí Taüll és la més alta de Catalunya, amb una cota mínima de 2.020 metres i una màxima de 2.751. Es tracta d’unes instal·lacions poc massificades i amb una zona baixa ideal pels més petits de la casa. A més, la seva orientació cap al nord pirinenc, fa que la qualitat de la neu sigui excel·lent.

A Boí- Taüll hi ha 5 pistes verdes, 4 de blaves, 20 de vermelles i 14 de negres, algunes amb desnivells de fins a 750 metres i sense pistes horitzontals. Tot i això, també ofereix alternatives a l'esport blanc tradicional, com ara  de senderisme amb raquetes de neu.

Logo Boí

L’estació està ubicada a la Vall de Boí, ben a prop del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'únic parc nacional de Catalunya i un dels espais naturals més ben conservats i espectaculars dels Pirineus. Es tracta d’un lloc d'obligada visita que et permetrà experimentar una profunda relació amb la natura.

boi taull mapa

Les novetats d’enguany

Enguany, a Boí- Taüll, s’ha millorat el condicionament general de les pistes i s’hi ha incorporat detectors DVA en 2 punts de l’estació. També s’ha realitzat millores a la zona familiar, amb la incorporació de nou mobiliari i nous jocs al jardí de neu i noves zones infantils a les cafeteries. A més, s’han creat tres nous itineraris a la Freeride, que fa que l’estació compti amb 16 quilòmetres més per esquiar fora de pistes.

10

Tanmateix, el preu de la temporada del Forfet de dia es manté, així com també les promocions amb partners com la Federació Provincial de Comerços de Lleida (FECOM), La Vanguardia, Supermercats Caprabo o Carnet Jove, entre d’altres.

boi taull - generalitat

Pel que fa als serveis de restauració, aquesta temporada s’ha renovat la terrassa principal, s’ha renovat la cafeteria i s’han incorporat noves ofertes gastronòmiques de productes de quilòmetre 0 i slow food.

9

 

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya