Temporada plena de novetats a l’estació d’esquí de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu. L’estació oferirà enguany un total de 165 km (160km abalisats i 5km d’itineraris) de traçats de neu gràcies a la creació d’una nova àrea per a tots aquells que vulguin gaudir de la temporada de neu.  

El mapa de pistes està format per 111 traçats abalisats

A més de les tres àrees històriques de l’estació: Baqueira, Beret i Bonaigua, s’hi suma l’àrea Baciver, que incorpora a l’estació la cota màxima de 2.610 metres (al Cap de Baciver). Amb aquesta ampliació, el mapa de pistes està format per 111 traçats abalisats.

Baqueira

La nova àrea esquiable també suma hectàrees de terreny a l’estació, que arriba a les 2.273 hectàrees de superfície.

Nou remuntador

Amb el nou telesquí de Baciver, que arriba a la cota màxima, l’estació guanya 100 metres de desnivell. Gràcies al remuntador, s’ofereixen descensos de més de 1.000 metres fins a la base de Baqueira.

És una zona destinada a experts amb cinc noves pistes vermelles

La longitud del remuntador és de 1,7 km en els quals supera 400m de desnivell. Al llarg del trajecte es pot gaudir d’unes vistes úniques de la Cara Nord i fins i tot del inigualable itinerari Escornacrabes. El telesquí dona accés a cinc pistes noves, totes elles vermelles, per esquiadors de nivell alt. D’aquestes en destaca la que porta el nom de “Baciver” ja que té 405 m de desnivell, una longitud que supera els 2 km i una pendent mitjana del 19%. Però també la que té més pendent, la “Ta Tq Baciver”, amb un 21%.

Cabina Baqueira 1500

Per a la preparació de les noves pistes s’han adquirit dues màquines d’última generació, una d’elles amb “winch” per trepitjar pistes amb fort pendent.

Funpark a Beret

A mitjans de la temporada passada es va estrenar el FunPark, una nova pista de l’àrea de Beret que discorre paral·lela a la pista de Clot der Os. Un traçat de 1.750 metres de longitud de pista blava amb diversos elements de diversió.

Esquiador Freeride

Durant el recorregut es poden veure flors gegants i reproduccions d’animals autòctons dels Pirineus que fan que la pista sigui ideal per als més petits. Ah! I compte amb les sorpreses, alguns dels animals estan amagats i d’altres emeten sons! A què espereu per anar a esquiar entre marmotes, mussols, cérvols i llops?

logo Baqueira Beret

Més plats i més qualitat

Si vols començar el dia amb energia o si vols fer una pausa per agafar forces, l’estació posa a la teva disposició 25 restaurants i cafeteries a les pistes. A més, 5 dels restaurants són locals temàtics que ofereixen experiències gastronòmiques úniques.

El Moët Winter Lounge ha millorat els serveis i ha ampliat la cuina per seguir augmentant en qualitat.

Moet Winter Lounge

Moët Winter Lounge

L’Audi Quattro Bar, situat a Beret, és molt concorregut per esmorzars i aperitius. I pel que fa els altres restaurants gastronòmics de l’estació, el Refugi San Miguel, el 5J Grill Baqueira, el Restaurant Pla de Beret i el Borda Lobato enguany han incorporat nous plats a la carta i un celler amb més referències.

Borda Lobato

Borda Lobato

Torna la Copa del Món FIS de Snowboard Cross

Un cop més, un esdeveniment de gran magnitud com la Copa del Món del Snowboard Cross FIS es disputarà a la Vall d’Aran. Una competició del que podríem definir com el motocròs amb snowboard.

Snowpark Era Marmota

Durant els dies 1 i 2 de març del 2019, Beret acollirà de nou el màxim circuit mundial d’aquesta espectacular modalitat. Estaran present a la competició els millors del món i, entre ells, els dos esportistes espanyols de referència: l’andalús medalla olímpica de bronze, Regino Hernández, i el basc subcampió del món, Lucas Eguibar.

A més d’aquesta competició, durant tot l’any l’estació d’esquí acull esdeveniments destacats com el BBB Sky Race Experience, la 40a marxa d’esquí de fons de Beret, l’Audi Quattro Cup Trofeu Amics de Montgarri, Trofeu Fundació Jesús Serra o el Audi Quattro Era Baishada.

 

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya