L’expresident del Gremi de Llibreters, Antoni Daura, és una de les veus més notables per a valorar el futur del llibre a Catalunya. Ara, des de la plataforma editorial Libelista, el que ella nomena un “Amazon del llibre a Catalunya”, Daura creu que encara és d’hora per veure com evolucionarà l’afectació de la pandèmia sobre el món del llibre vers la propera festa de “Sant Jordi” del 23 de juliol. “No li direm Sant Jordi, perquè no ho pot ser, però podem dir-li festa del llibre”, prefereix Daura, en el marc d’aquesta activitat excepcional.

Vers l’anterior Sant Jordi confinat, Daura sí que creu que va haver bones vendes del sector si només ens fixem en les vendes on-line respecte altres anys. Però ni molt menys va ser una data positiva en global. També creu que el futur del llibre, i del comerç en general, ha de ser la omnicanalitat, és a dir, que no es pot renunciar a cap dels canals de venda que ofereixen avui les noves tecnologies.

Finalment, Daura se suma als Premis Talent Cambra, amb el suport que ofereix Libelista als premis, tot editant els guanyadors de les categories literàries.

La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.