Si l'objectiu és superar-se cada any, Torrons Vicens ho aconsegueix sense excepció tots els Nadals amb el llançament de les seves últimes varietats, carregades de sabors originals i textures suggeridores amb les quals la firma agramuntina omple de plaer fins a l'últim paladar.

Aquest any, Torrons Vicens presenta el seu torró més gastronòmic de la mà de dos de grans de l'alta cuina: Albert Adrià i José Andrés. Els dos xefs d'excelsa trajectòria s'han unit per elaborar a quatre mans el torró Cherry Times, una varietat icònica que fusiona tradició i innovació, com ja ve costum de la firma lleidatana.

Torrons Vicens presenta el seu torró més gastronòmic de la mà de dos de grans de l'alta cuina: Albert Adrià i José Andrés

El torró Cherry Times culmina un minuciós treball d'investigació dut a terme per José Andrés i Albert Adrià sota l'atenta mirada del mestre torroner, Àngel Velasco, i un denominador en comú: el talent a l'hora de transformar el torró en art, que es cristal·litza com mai en la nova varietat de Torrons Vicens.

TurronCherry
Torró Cherry Times de Torrons Vicens/ Torrons Vicens

El Cherry Times està elaborat a partir d'una ganache de cireres amb praliné de nous pecanes, cruixent d'arròs i toffee de Ran l'Hanout. Una paleta de sabors combinats amb mestria amb un resultat espectacular. Una part dels beneficis de la venda del torró Cherry Times es destinen a recaptar fons per a "Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona".

Creacions artesanes del mestre torroner Àngel Velasco

Torró amb textures de llimona. Entre les novetats elaborades pel mestre torroner, Àngel Velasco, es troba el nou torró amb textures de llimona, farcit de praliné i caramel de llimona amb cobertura de xocolata blanca. Per als amants del contrast de sabors presenta un equilibri perfecte entre dolç i àcid que culmina en una espectacular combinació d'envoltants sabors i textures.

8410495955655 TEXTURES LIMON ESTOIG
Torró amb textures de llimona/ Torrons Vicens

Torró de polvoró. El nou torró de polvoró elaborat amb praliné d'ametlla amb un toc de canyella i cobertura de xocolata de caramel és una versió innovadora d'aquest dolç de tradició artesana i familiar. Destaca el seu acabat empolvorat amb sucre glacé afegint-se al ventall de noves varietats d'aquest Nadal 2021.

8410495955662 POLVORON ESTOIG
Torró de polvoró/ Torrons Vicens

Torró de macadàmia amb vainilla Bourbon. Torró amb farcit de gianduja de vainilla Bourbon de Madagascar i macadàmia amb cobertura de xocolata amb llet i decorat amb una cruixent capa de macadàmia caramel·litzada. Una meravella per als sentits.

 MACADÀMIA VAINILLA ESTOTGI
Torró de macadàmia/ Torrons Vicens

 

Imatge principal: Els nous torrons Vicens/ Torrons Vicens