L'alberg Vic Xanascat és un edifici modern, ampli i acollidor al cor d’Osona amb unes vistes espectaculars tant del Montseny com dels Pirineus. Vic és una vila singular que ofereix les mateixes facilitats que qualsevol altra ciutat, però envoltada de natura i situada en un punt estratègic del centre de Catalunya que fa que estigui a poc més d'una hora de la platja, de la muntanya o de Barcelona.

Alberg Vic exteriors 

L'alberg està situat a 15 minuts a peu del centre, dels carrers comercials i de la plaça Major de Vic.  A més, a pocs quilòmetres, es poden realitzar una gran diversitat d'activitats, des d’excursionisme, rutes en BTT, passejades a peu o vols en globus, fins a visites culturals a museus, fires i mercats. Vic és tradició, natura i ciutat en un sol indret.

Alberg Vic entorn

Què fer a Vic?

Vic és,  des  de  l’època  dels  romans,  un  encreuament  de  camins  amb  molta  història. La ciutat  està  situada  just  al  mig  de  la  comarca  d’Osona,  a  la  Catalunya  central i això és un gran avantatge.  El  Vic  Xanascat es troba a  poc  més  d’una  hora  tant  de  la  Costa  Brava,  com  de  Barcelona  i  els  Pirineus. A més, Olot  i  Manresa  estan a  poc  més  de  mitja  hora.  Això fa que les possibilitats  que  ofereix  Vic  siguin infinites.

Plaça Major Vic - ACN

En  el  nucli  urbà,  no  et pots perdre el  mercat  dels dimarts i els  dissabte  a  la  plaça  Major, la  Catedral, la ruta del romànic, el  Museu  Episcopal,  el  Museu  d’Art  de  la  pell  i  el  Temple  Romà.   Pel que fa als volants de la ciutat, hi destaca el paratge natural del  Pantà  de  Sau, el Parc Natural del Montseny, el Monestir de Sant  Pere  de  Casserres,   la Vall de Sau a Collsacabra, Folgueroles-Verdaguer,  l’Esquerda-Roda  de  Ter,  Manlleu,  Torelló,  Cantonigròs,  Tavertet,  Rupit  i  Savassona.  

Vic, el cor de la festa i la cultura

Però a més del gran potencial que té el territori, els vigatans i vigatanes també organitzen multitud d'esdeveniments festius i culturals. Per Setmana Santa, destaquen el Mercat  del  Ram i la Fira  ramadera; a l'estiu, la festa  de  Sant  Miquel  dels  Sants; al setembre, el Mercat  de  Música  Viva  de  Vic i al desembre, el Mercat Medieval.

Com és l’alberg que t’allotjarà?

La capacitat total de l’alberg és de 157 places, 10 de les quals són adaptades. Les habitacions són de 2,3,4 o 6 llits amb lavabos.

Alberg Vic habitació

L’alberg disposa d’ascensor, un auditori, calefacció, un jardí d’allò més ampli, un menjador, cuina amb microones i nevera pels alberguistes, serveis d'alimentació i  lavabos adaptats.

Alberg Vic menjador

Pel que fa a l’oci, l’allotjament disposa de biblioteca, jocs de taula, lloguers de bicicletes, sala de jocs infantils, sala d’estar amb televisió, sala de reunions, màquines vending, tenis taula i Wi-Fi.

Alberg Vic sala de jocs

Els horaris

La recepció de l'alberg està oberta a totes hores. L’horari d’entrada (check in) és a partir de les 13h  i el de sortida (check-out) és a les 10h.

Pel que fa als àpats, l'esmorzar és de 8h a 9.30h, el dinar és de 13.30h a 14.30 i el sopar, de 20.30 a 21.30.  A partir de les 23h cal fer silenci per respectar els companys d’habitació i les persones que volen descansar.

Contacta amb l’alberg

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya