Al bell mig del Prepirineu, entre paisatges verds i molta història, es troba l'alberg de Tremp Xanascat. El seu entorn ha estat declarat recentment Zona Geoparc per la UNESCO, el que fa que sigui un paratge privilegiat en riquesa geològica. Castells de llegenda, museus curiosos, un dels observatoris més moderns d'Europa, rutes en caiac i impressionants pistes d'esquí són algunes de les aventures que t'esperen a la capital del Pallars Jussà.

Tranquil·litat i aventura en un mateix lloc

L'alberg està construït sobre uns terrenys que al segle XV van hostatjar un convent i més endavant un centre d’acollida. Actualment, hi treballa un equip jove i dinàmic que et farà sentir com a casa. 

alberg tremp terrassa

Què visitar a Tremp?

Tremp  és  el  municipi  més  gran  de  Catalunya i té  una gran varietat d'equipaments  especialitzats  en  història  per visitar. El territori compta amb  jaciments  de  l’època  dels  dinosaures, un observatori  astronòmic,  castells i carrers medievals de mitjans del segle XX.... Si  estàs  interessat  en  museus  i  altres  equipaments,  no  et  pots  perdre  el  Museu  de  Gerri  de  la  Sal,  el  conjunt  modernista  "Molí  de  l'Oli  i  Casa  Mauri"  a  La  Pobla  de  Segur,  el  Castell  de  Mur,  el  Centre  d’Observació  de  l’Univers  d’Àger  o  el  Casal  Manyanet.  

73 tremp

A més, a l'entorn de Tremp hi ha innumerables possibilitats per gaudir d'aventures durant la teva estada. Al Pantà de Sant Antoni i Terradets s'hi poden realitzar esports nàutics, al Congost  de Mont-Rebei, al Parc  Natural  de  Boumort, hi ha diverses rutes per fer senderisme, així com hi destaquem els camins a la Vall Fosca i al Parc Nacional d'Aiguestortes. 

Per si no fos poc, depèn de l'època de l'any, podràs trobar  diferents  fires  i  festes,  com  la  calderada per  Carnestoltes,  la  Fira  de  Primavera  a  principis  de  maig,  la  Fira  del  Vi  al  juny o la Fira del Codony a l'octubre. 

Com és l'alberg?

La capacitat total de l’alberg és de 99 places, 2 de les quals són adaptades. Les habitacions són 6 o 8 llits amb lavabos.

Alberg tremp habitacio

L’alberg disposa d’acreditació ambiental i acreditació Amed, calefacció, menjador, microones i neveres pels alberguistes, serveis d'alimentació i banys comunitaris.

alberg tremp menjador

Pel que fa a l’oci, l’allotjament disposa de jocs de taula, sala de jocs infantils, tenis taula i Wi-Fi.

alberg tremp sala jocs

Els horaris

La recepció de l'alberg està oberta de 9h a 13h i de 16h a 22h, amb excepció dels caps de setmanes, que l'horari és fins a les 16h. L’horari d’entrada (check-in) és a partir de les 13h  i el de sortida (check-out) és a les 10h.

Pel que fa als àpats, l'esmorzar és de 8h a 9.30h, el dinar és de 13.30h a 14h i el sopar, de 20.30h a 21h.  A partir de les 23h cal fer silenci per respectar els companys d’habitació i les persones que volen descansar.

Contacta amb l'alberg

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya