Altafulla és una vila única. A una hora de Barcelona i a 10 minuts de Tarragona trobem un dels indrets menys massificats de la Costa Daurada. És precisament per aquest motiu que és una destinació ideal per a famílies i per a tots aquells que busqueu la tranquil·litat.

façana alberg altafulla   generalitat

Què puc fer i visitar a Altafulla? 

L’Altafulla Xanascat s’ubica just al centre d’Altafulla, un lloc estratègic ideal per fer infinitat d’excursions a peu i activitats de tota mena al mar, però també per aprendre molta d’història. Com vivien en una vil·la romana? Quines llegendes hi ha als carrers d’Altafulla? Tot això i molt més ho podràs descobrir a tocar de l’alberg.

Altafulla   platja   Wikipedia

Des de l’alberg, també estàs a tocar del Port Aventura, podràs gaudir de la desembocadura del riu Garà, conèixer les rutes modernistes de Reus i la vida de Gaudí.

Encara no t’has decidit? Fins i tot el mateix alberg Altafulla Xanascat té la seva història! Allotjat en un edifici del s.XVII, que va ser propietat d’una de les famílies més reputades de la zona fins al franquisme, que es va compartir en un centre SEU (Sindicato Español Universitario) i més tard en l’alberg que és avui dia.

Com és l’alberg?

L’Alberg Altafulla Xanascat té un total de 72 places, de les quals hi ha dues adaptades. Els llits s’organitzen en habitacions de 4, 5, 8 i 10.

habitacio   alberg   altafulla

Les instal·lacions de l’alberg són molt completes. Entre els seus serveis tenen calefacció, Wi-Fi, consigna, canviador de nadons, jardí, màquines de vending, servei d’alimentació i microones entre d’altres. A més, també disposen d’espais que faran la teva estada més agradable i completa com per exemple la sala de jocs, la sala d’estar amb televisió i la zona per jugar a tenis taula.

sala polivalent   alberg altafulla

A més de les instal·lacions, la ubicació de l’allotjament fa que tinguis a la vora el Port Aventura, rutes d’excursions i zones diverses zones d’interès turístic.

Horaris

Els horaris generals de l’alberg són de 8h a 23h. Tot i això, en temporada baixa tanquen una mica més aviat ( a les 17h). Pel que fa als horaris d’entrada i sortida de l’alberg, el check-in és de 12h a 23h i el check-out de 8h a 10h.

menjador alberg altafulla

Pel que fa als horaris dels àpats, l’hora d’esmorzar és de 8:30h a 9:30h, l’hora de dinar és de 13h a 14h i per sopar l’horari és de 20h a 21h.

Contacta amb l’alberg

 

Amb la col·laboració de:

logo generalitat de catalunya