El pa de pessic de de civada i plàtan és ideal per a berenars, esmorzars dolços i postentrenament. És una de les nostres receptes saludables perquè no porta sucres afegits i a més li encanta tant a nens com adults. Si vols saber com fer-ho, continua llegint perquè t'interessarà i molt.

El pa de pessic de de civada i plàtan és ideal per a berenars, esmorzars dolços i postentrenament

Els Ingredients

Aquests són els ingredients per a la recepta de pa de pessic de civada i plàtan.

  • 250g tassa de farina de civada o civada molta.
  • 2 ous.
  • 2 plàtans o bananes madures.
  • 1 iogurt natural.
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra.
  • 1 cullerada sopera de canyella.
  • ½ sobre de pols d'enfornar (llevat químic) uns 8g.
Pa de pessic
Pa de pessic

Com preparar pa de pessic de civada i plàtan:

  • Preescalfar el forn a 180 graus centígrads. Triturar els plàtans madurs amb l'ajuda d'una forquilla. Batem els ous en un bol o recipient profund i anem agregant els plàtans madurs triturats, el iogurt natural i l'oli d'oliva. Barregem molt bé a mà o amb l'ajuda d'una batedora fins a aconseguir una barreja homogènia.
  • Amb l'ajuda d'un colador o tamís agreguem la farina de civada tamisada, el llevat i la canyella. Removem molt bé fins a aconseguir una barreja sense grumolls. Portar la barreja a un motllo de silicona o un recipient apte per a forn prèviament greixat pot ser amb mantega o el mateix oli d'oliva.
  • Enfornar per 35-45 minuts. El temps d'enfornat depèn del forn pots punxar el pa de pessic amb un escuradents per saber si està a punt comproves si surt sec.
  • Deixar reposar el pa de pessic perquè vaig refredar abans de desemmotllar.

L'Aportació Nutricional

Aquesta recepta de postres i snacks t'aportés fibra, antioxidants i nutrients com hidrats de carboni, proteïnes i greixos saludable. Vitamines A, D, E, K, B, C, àcid fòlic, potassi i ferro. A més de calci, magnesi, seleni, zinc, fòsfor i també calci.