A nivell general, moltes de les fruites per poder menjar-les s'han de pelar les trenquessis que les cobreix i així, d'aquesta manera podem degustar i beneficiar de les propietats que ofereixen. Tanmateix, una cosa que es desconeix és que la trenqués que es treu i es rebutja pot ser un veritable tresor digne d'aprofitar pels seus múltiples beneficis i propietats que es desconeixen.

D'algun temps ençà s'ha popularitzat que les trenquessis de mandarines poden ser un gran aliat per a la salut i benestar gràcies a certs atributs que posseeix i que val la pena descobrir per utilitzar-los en benefici del benestar personal. Per això volem compartir el que has de saber sobre els beneficis de la pell de la mandarina, i que es necessita per preparar-la.

La mandarina, una fruita amb moltes propietats

1 - Propietats i beneficis de la infusió de trenqués de mandarina:

La veritat, és que la infusió de trenqués de mandarina posseeix diversos beneficis i és difícil enumerar-los tots... entre aquests, es remarca que és bo per propiciar el son|somni, és eficaç per a la tos i quan es té flegma, és un bon depurador de la sang, ajuda contra l'envelliment, és antioxidant (destrueix els radicals lliures), antibacterià i se li atribueix a més, de ser un potent anticancerigen, entre una altra basta quantitat de propietats.

pell

La pell de mandarina, plena de beneficis

2 - Com fer una infusió de pell de mandarina:

Neteja|Netedat i pelat

El primer pas és rentar adequadament la o les mandarines per a així, treure qualsevol brutícia o residu adherit a la superfície de la trenqués com també, per eliminar gèrmens i algun rastre de pesticida que pugui ser allà. Això ens assegurés de tenir-ne una trenqués neta per utilitzar.

Tenint la o les mandarines netes i desinfectades procedirem a pelar o treure les trenqués i per a això, es pot utilitzar les mans ben netes o bé, algun ganivet que pot facilitar aquest procés.

Assecatge

Després de pelar les mandarines, agafarem les trenquessis i es col·locaran escampades en algun recipient, tovallola d'un sol ús o bé, unes estovalles netes per a finalment, posar aquestes trenquessis al sol aproximadament 1 o 2 dies i així, es puguin assecar i és imprescindible que quedi bé sec.

Preparació

Ara d'una banda, es procedirà a escalfar l'aigua que es requerirà per preparar la o les tasses d'infusió de trenqués de mandarina i d'altra banda, es prendran alguns trossos de trenqués de mandarina (aproximadament una mica menys de la trenqués d'una mandarina) i s'introduiran en la(s) taza(s) o vaso(s) en on se servirà la infusió.

Tenint l'aigua bullida, es procedirà llavors a abocar|vessar-la al recipient on se servirà i després d'això, es taparà amb un plat per al voltant de 5 minuts ja que, l'aigua calenta podrà absorbir de millor manera els agents actius de la pell de la mandarina.

En passar el temps requerit es destapés i tot seguit, es tragués la bola d'infusió (la trenqués de mandarina) que servirà per a una altra infusió i després d'això, podrem agregar-lo una mica de sucre, i edulcorant, mel o bé, ingerir aquesta beneficiosa infusió de pell de mandarina sense res més.