Incloure alguns aliments determinats en la nostra dieta ens ajudarà i molt alhora de reduir el greix abdominal i perdre panxa. La voluntat és la clau per reduir panxa. Hem de millorar l'alimentació i fer esport, dues premisses amb què els resultats seran positius assegurança.

En el que refereix a ambdues coses, alimentació i esport, l'ajuda d'un professional sempre serà beneficiosa per aconseguir els nostres objectius. Tot i així, avui volem parlar de 3 aliments que universalment són coneguts pels seus beneficis com per exemple el de reduir la panxa, sempre que el nostre estil de vida vagi conforme.

Millorar l'alimentació i fer esport: les claus per reduir panxa

Alvocat
Alvocat

Hi ha alguns aliments que seran nostres perfectes aliats a l'hora d'eliminar aquests quilos que es visibilitzen a la nostra panxa. En aquest sentit, per reduir el greix abdominal, aquests ingredients ens poden ajudar molt:

  • Plàtan: és una de les fruites més idònies per aconseguir restar-li quilos a la bàscula alhora que ens dona energia per a la pràctica esportiva. El plàtan conté molta fibra, uns 3,4 gr. per cada 100 g., pel que ens ajudarà a millorar el trànsit intestinal, a absorbir menys sucres i a estar més sadollats. Tot avantatges d'una fruita que a més és econòmica. Per tant, recórrer a aquesta fruita per berenar o esmorzar a mig matí pot ser molt beneficiós per a la nostra salut i aconseguir els objectius que ens marquem. A part de la fibra, el plàtan també és ric en potassi, vitamina B6 i C, i magnesi.
  • Alvocat: Sempre s'ha associat a l'aportació calòrica, però la veritat és que aporta una gran quantitat de colesterol bo (HDL), pel que contraresta l'efecte del colesterol malament (LDL) i ajuda la salut cardiovascular entre molts altres àmbits positius. A més, també és ric en fibra, vitamina E i potassi. Els experts recomanen menjar mig alvocat (o l'equivalent a 100 grams) diari per perdre panxa.
  • Tomàquets: una de les hortalisses més famoses i esteses al nostre país, i que té molt poques calories i és rica en minerals, fibra i vitamines. Entre les seves propietats, es troba el fet de ser una hortalissa diürètica, desintoxicant i antioxidant, per la qual cosa la suma d'aquests dos acaba desembocant en una pèrdua de pes efectiva. A més, el color vermell del tomàquet prové del licopè, un fitonutrient que protegeix la nostra salut, evitant l'oxidació de les cèl·lules i reduint el risc a tenir malalties cardiovasculars. Una hortalissa molt sana i que ens ajudarà a perdre pes, alhora que combina en una infinitat de plats i que dona molt sabor.