La ronda del Litoral de Barcelona roman tallada a l'altura de pla de Palau a conseqüència de l'incendi d'un vehicle a l'interior d'un túnel. De moment, la circulació s'ha reobert a Ciutat Vella direcció Besòs. La Guàrdia Urbana ha informat a través de les xarxes socials de la incidència i que s'estan fent desviaments del trànsit. 

La circulació des de Ciutat Vella i en direcció Llobregat també ha quedat reoberta. De moment, segueixen les aturades de Fòrum cap a Barcelona. 
Els Bombers de Barcelona han atès sis persones per inhalació lleu de fum. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, cap a quarts d'onze del matí d'aquest dijous la via ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa a l'altura de pla de Palau i el túnel ha sigut desallotjat arran del foc, que els Bombers han extingit posteriorment. Així mateix, els accessos 20, 21 i 22 a la via també han quedat tallats pel foc. L'incident ha provocat retencions d'uns cinc quilòmetres tant en sentit Llobregat com Besòs. Fonts municipals informen que el trànsit s'està reobrint amb la supervisió de la Guàrdia Urbana.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!