Xavier Trias va evidenciar aquest dissabte el seu malestar per la investidura a última hora de Jaume Collboni, gràcies al suport dels comuns d'Ada Colau i del PP, i ho va fer amb una frase que ja s'ha fet viral a les xarxes"Que us bombin a tots", va exclamar l'exbatlle durant la seva intervenció al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Al llarg de les hores, centenars d'usuaris s'han fet ressò d'aquesta afirmació i Twitter s'ha omplert de mems amb Xavier Trias i el seu "Que us bombin a tots" com a protagonistes. 

 "Me n'aniré a casa, que us bombin a tots. Allà vostès. Fan les coses mal fetes i s'equivoquen absolutament. S'equivoquen tant que des que he arribat aquí no s'atreveixen quasi a mirar-me a la cara. Els fa vergonya", va afirmar Trias durant el seu discurs en el ple d'investidura, just després que Collboni fos nomenat alcalde. Així, el candidat de Trias per Barcelona va assegurar que compliria el que havia dit durant la campanya electoral: si no era alcalde, marxaria. I, als minuts, aquesta frase es va convertir en trending tòpic a Twitter. Al llarg de les hores, alguns usuaris van començar a fer mems amb aquesta expressió viral, mentre que d'altres la van convertir en un lema de cara a les eleccions generals, fent una crida a l'abstenció el 23-J. Fins i tot, l'exmembre de la CUP Antonio Baños s'ha sumat a utilitzar el "Que us bombin a tots", simplificant-lo amb les inicials 'QUBAT'.

"Que us bombin a tots": samarretes amb la frase de Xavier Trias

D'altres, han apostat per crear samarretes i, de fet, moltes d'elles no només s'han dissenyat per fer un mem, sinó que s'han posat a la venda. Mentre que alguns han mantingut la frase original de l'exbatlle barceloní, n'hi ha que han apostat per la simplificació de Baños amb 'QUBAT' com a lema. 

Trias torna a utilitzar el "Que els bombin"

El mateix Trias, conscient de l'impacte i el ressò que ha adquirit aquesta expressió, ha decidit tornar-la a utilitzar aquest diumenge durant el Consell Nacional de Junts, en referència a les eleccions generals i dirigint-se a la candidata del partit, Míriam Nogueras. "Ara no tenim temps, hem de lluitar contra això a les eleccions generals i és el que hem de fer. Míriam, que els bombin, però ho hem de fer des d'una confrontació intel·ligent", ha afirmat.