La Diada 2023 és un dels dies més importants en l'actualitat política i social de Catalunya. El pròxim 11 de setembre els carrers de les principals ciutats catalanes s'ompliran per celebrar un dia transcendental, especialment a Barcelona, on destacaran els concerts que tindran lloc al Passeig Lluís Companys, just davant de l'Arc de Triomf

🔴 Manifestació de l’11 de setembre 2023, DIRECTE | Última hora de la Diada de Catalunya
 

 

📌 Diada 2023 | Així serà la manifestació de l'11 de setembre: a la plaça Espanya i amb quatre columnes

 

Tot i que no s'ha publicat el programa sencer, sí que s'han anunciat fins a tres artistes destacats pel que respecta al panorama musical de Catalunya. Tot tindrà lloc després de la gran manifestació de la Diada 2023, no abans de les 19 hores de la tarda del dilluns 11 de setembre. Es preveu que la 21a edició de la Festa de la Llibertat comenci a les 12 hores amb un gran acte polític, seguit d'un vermut musical de la Jim, la Carla i l'Alèxia, les tres finalistes d'Eufòria, a les 13 hores.  

Els artistes que compondran l'espectable multitudinari són Triquell, Jazz Woman i Figa Flawas, i, com hem comentat, començaran a les 19.00 hores amb entrada gratuïta. 

 

Com és la samarreta de la Diada 2023 de l'ANC? 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va presentar la indumentària d'aquesta edició, que com cada any es posarà a disposició del públic, i serà de color blau marí, combinat amb el groc i el blanc. “És un color que vol interpel·lar Europa, tot i que de vegades mira cap a una altra banda i no entén que no som Espanya”, va apuntar la presidenta de l'ANC, Dolors Feliu.

 

Com serà la manifestació de l'11 de setembre? 

La multitudinària manifestació de la jornada comptarà amb un total de quatre columnes que acabaran a l'epicentre: Plaça Espanya. La columna Llibertat, “pels drets civils i les llibertats”, sortirà de la Ciutat de la Justícia; la columna País, “per una major qualitat de vida”, tindrà l'origen a la plaça dels Països Catalans; la columna Llengua, “per la llengua i cultura” sortirà de l'Escola Proa, al barri de la Bordeta; i la columna Sobirania, “per la independència econòmica”, de la Plaça Letamendi, on hi ha la seu de l'Agència espanyola d'Administració Tributària.

🕟 Recorregut i horari de la manifestació de la Diada 2023 de l'11 de setembre