L'Ajuntament de Barcelona crearà un fons de suport i dinamització pel comerç de Gràcia afectat pels aldarulls del Banc Expropiat. Així ho ha anunciat avui el segon tinent d'alcalde, Jaume Collboni, que ha fet visible la voluntat del consistori d'estar al costat del petit comerç, el més perjudicat pels incidents del desallotjament.

Membres del govern municipal ja es van reunir divendres passat amb cinc associacions de comerciants del barri, quan els van comunicar que el fons inicial serà de 25.000 euros, tot i que serà ampliable a iniciatives que proposin els responsables dels negocis perquè no només van veure com els seus comerços quedaven destrossats, sinó que també s'han trobat afectats per la disminució de l'afluència de la ciutadania.

Lligat a això, Collboni ha aprofitat per destacar que tant la "modernització" del comerç i com la del sector turístic és un dels seus objectius principals després d'haver entrat a formar part del govern municipal, perquè considera que en aquests últims anys s'ha fet "més polèmica que política".