Les Festes de Gràcia 2022 ja són aquí: tindran lloc del dilluns 15 al diumenge 21 d'agost. No saps com arribar a Gràcia 2022 i tems perdre't les activitats destacades com els seus carrers guarnits, concerts i la resta d'activitats preparades? No passa res: a continuació et direm com arribar al barri de Gràcia en metro, FGC i bus. Les indicacions et seran especialment útils si vius fora de Barcelona.

🔴 Premis de carrers guarnits de les Festes de Gràcia 2022 | DIRECTE

🗺️ Festes de Gràcia 2022: Programa, carrers guarnits, concerts i altres activitats

🎵 Concerts de les Festes de Gràcia 2022: totes les actuacions

🚶 Las 23 calles adornadas en Gràcia 2022 para la Fiesta Mayor

Com arribar en metro a les Festes de Gràcia 2022

Una de les moltes virtuts de les Festes de Gràcia és que és tremendament fàcil arribar a elles en metro. Hi ha diverses parades i línies del metro de Barcelona que et portaran a Gràcia, i escollir la correcta en cada moment dependrà d'on es produeixi l'activitat que t'interessi, ja siguin els carrers adornats, els concerts, les activitats culturals...

  • L3: Diagonal, Fontana
  • L4: Verdaguer, Joanic
  • L5: Diagonal, Verdaguer

Tingues en compte que, fins al 17 d'agost, hi ha obres en l'L3 del metro de Barcelona que poden afectar el teu trajecte cap a les Festes de Gràcia 2022. El tram entre Paral·lel i Liceu quedarà sense servei i, com a resultat, la parada Drassanes quedarà totalment inutilitzada fins que acabin les esmentades afectacions.

Això significa que la línia 3 del metro funcionarà amb tota normalitat entre Zona Universitària i Paral·lel i entre Liceu i Trinitat Nova. Si et dirigeixes a Gràcia movent-te només per Liceu-Trinitat Nova, tindràs 0 problemes. En cas contrari, quan arribis a Paral·lel hauràs d'agafar combinacions de busos per arribar fins a Liceu i seguir amb el teu viatge. Tens més informació sobre els busos que pots agafar en aquest altre article dedicat a les obres del metro de Barcelona durant estiu 2022.

Com arribar en FGC a Gràcia 2022

📸 Les millors imatges de les Festes de Gràcia 2022

🎈 Activitats infantils i familiars de les Festes de Gràcia 2022

Agafes els trens dels FGC en la línia Barcelona-Vallés? Llavors ho tens molt fàcil per arribar amb ells a les Festes de Gràcia: només has de baixar en la parada de Gràcia (L6, L7, S1, S2, S6 i S7). Tingues en compte que, a l'agost, els horaris dels FGC són diferents dels de la resta de l'any, així que planifica bé el teu viatge a Gràcia per no emportar-te ensurts d'última hora.

En el cas que agafis habitualment els trens dels FGC de la línia Llobregat-Anoia, per desgràcia no pots arribar directament al barri de Gràcia des d'ells. Hauràs de baixar en Plaça Espanya (totes les línies acaben allà) i després agafar l'L3 fins a Diagonal o Fontana. En aquest sentit, llegeix la secció de més amunt corresponent al metro, perquè a l'agost es produiran unes obres que segurament t'afectaran.

🥇 Tots els carrers guanyadors de Gràcia 2022 al concurs de guarniments de la Festa Major

🏆 Carrer Verdi, el guanyador del primer premi dels carrers guarnits de Gràcia 2022

Com arribar en bus a les Festes de Gràcia 2022

Existeixen moltes maneres d'arribar a Gràcia a través de les línies d'autobús de TMB. Aquí tens algunes que t'aproparan als concerts i carrers adornats de les Festes de Gràcia 2022: 7, 22, 24, 39, 114, H6, D40, V15, V17... En el moment de la redacció d'aquesta guia, no hi ha incidències o parades que es trobin tancades que t'hagin d'afectar els teus plans festius. Però mai no se sap quan podria aparèixer un problema imprevist. Pots informar-te en aquest enllaç de l'estat de la xarxa de busos de TMB en tot moment.