Laura Casquero és una jove madrilenya a la qual, com ens ha passat a tants, l'amor ens ha fet mudar de ciutat. En concret, Laura ha vingut a parar Barcelona. I ocorre que Laura Casquero és una influencer de TikTok amb 2,9 milions de seguidors (@lauracasquerooo888), i ha fet un vídeo queixant-se de quatre coses que no suporta de la vida a Barcelona.

👉  Tot el que sap TikTok sobre tu quan comparteixes un vídeo (i la info que envia sense que el sàpigues)
 

🚨 Les aterridores prediccions per a l'octubre de 2023 que ha fet un viatger en el temps de TikTok
 

El més dur del vídeo? Que té raó en tot! O no?

Aigua, radars, peatges i intermitents

@lauracasquerooo888

En realitat estic TAN CONTENTA d'haver pres la decisió de mudar-me a BCN amb l'amor de la meva vida... de veritat. No el canviaria per res. ⚠️TIKTOK ÉS el MEU SO, NO ME'L TREGUIS PER FAVOR⚠️ lg: lauracasquero888

♬ original sound - Laura Casquero

Aquest vídeo compta en aquests moments amb més 500.000 visualitzacions i 100.000 M'Agrada, ha estat guardat més de 5.000 vegades, i generat més de 600 comentaris... la majoria donant-li la raó. Perquè, en fi, les seves quatre queixes són bastant raonables.

L'aigua 🚰

Sí, és cert: fins i tot si ens estalviem la conya que la millor aigua de l'aixeta és la de Madrid (com la millor empanada gallega, el millor 'pisto' murciano, la millor pizza italiana, o el millor 'pantumaca' català), és cert que l'aigua de Barcelona porta una tona de calç. De vegades, en comptes d'aigua amb calç, sembla que el que surt de l'aixeta és calç amb aigua. Els que vivim a prop de Barcelona, en comptes d'un antiàcid, hem de prendre un Calgonit.

Però no és culpa nostra, nosaltres ho patim també 🙁

Els radars 📡

Diu Laura Casquero que

"Literalment, teniu un radar cada 500 metres".

Ja, dona, ja ho sabem. Però és que no els hem posat nosaltres, els patim també 🙁

Els peatges 💸

Fins i tot ara que han tret (temporalment) la majoria de peatges, els que queden continuen sent prohibitius. I no patiu, que quan posin la vinyeta o el sistema que sigui perquè paguem tots, d'alguna manera o un altre a Catalunya continuarem pagant més.

Però, una vegada més, això no és culpa nostra: ho patim també 🙁

Els intermitents 🚙

L'última de les queixes de Laura Casquero és sobre els intermitents, ja que diu que a Barcelona ningú no els utilitza. Aquesta és de les poques queixes que han generat respostes a la contra... no perquè ningú no ho negui, sinó perquè diuen que és un problema que passa a tot arreu.

I és que, realment, poques coses hi ha més molestes conduint que arribar a la rotonda i que NINGÚ no t'indiqui per on sortirà amb els intermitents, tal com ens van ensenyar en l'autoescola. I no sé vosaltres, però tant Casquero com el que firma aquest article estem fins al monyo de topar amb conductors que no utilitzen l'intermitent.

En resum, que nosaltres podem dir-li a Laura Casquero "we hear you, sister", i ella pot dir-nos "I hear you, catalans", perquè ens mengem els mateixos problemes tots els dies!