A les persones ens encanten les prediccions de tota la vida. Oracles, xamans, gent sensible, portem tota la història escoltant-les. I ara se suposa que vivim en l'edat de la raó, en l'era de la informació, però ens continuem creient qualsevol predicció que se'ns creui pel camí, sobretot si són prediccions terrorífiques. Nostradamus i tal.

🎥 Això és el que va passar durant el rodatge de 'L'Exorcista' i que ningú no s'esperava, l'actriu va acabar plorant
 

🛸 Ovnis, el transmedia que sempre és viral

 

Però aquest nou viral de TikTok va més enllà, puja un esgraó en el terrorífic de les prediccions, i en el surrealista de tot el conjunt.

Les prediccions d'un viatger en el temps que té la tecnologia per viatjar en el temps i el primer que fa és obrir-se TikTok

Imagina que vius en el 2671, tens un llibre d'història, saps tot el que passarà, i tens la tecnologia per viatjar al passat i evitar algun dels desastres. Què és el primer que fas? Comunicar-te amb l'ONU? Amb els principals governs del món? No: molt millor obrir-se un compte de TikTok i anar explicant el que passarà amb vídeos "cutres".

A això és al que es dedica algú anomenat Eno Alaric, @radianttimetraveler, un compte de TikTok que assegura venir del futur llunyà, i acumula ja més de 600.000 seguidors i 4,3 milions de M'Agrada.

I per a aquest octubre de 2023 ha fet aquestes terrorífiques prediccions:

@radianttimetraveler October 2023 issued here... #fyp #foryou #timetravel #timetraveler #radianttime #viral #xyzbca #entertainment ♬ Instinct - Soundridemusic

La veritat és que aquestes prediccions deixen bocabadat. Perquè són absolutament estúpides. Segons aquest viatger en el temps, aquest pròxim octubre serà el pitjor mes de la història de la humanitat, perquè en fi, mireu quin calendari:

  • El 3 d'octubre caurà a la Terra una nau alienígena que conté una espècie molt agressiva, que al moment escaparà i començarà a destruir les grans ciutats.
  • Encara estarà la gent comentant aquesta moguda al tuiter quan, el 7 d'octubre, el telescopi James Webb detectarà, atenció, una gegantina criatura espacial que devora estrelles. I ve cap al sistema solar a menjar-se el Sol!
  • Només l'anterior ja ens hauria d'empènyer a tots a un hedonisme apocalíptic, ja que res no importa i morirem. Però espereu, perquè el 15 d'octubre es descobrirà "dins de l'Everest" (¿?) una civilització humanoide telèpata que vol dominar-nos perquè estan famolencs de poder. Un es pregunta, primer, com ha pogut prosperar una civilització dins de l'Everest; segon, on nassos s'havien ficat tots aquests anys si tan famolencs de poder estaven; i tercer, què ens importa, si total, el Sol serà devorat per una criatura espacial monstruosa! Amb aquest timings, ja es podien quedar dins de l'Everest.
  • Us sembla poca moguda? Doncs espereu, perquè el 29 d'octubre ho rematem tot amb una flamarada solar (s'entén que el monstre menjasols encara no haurà arribat). Aquesta és l'única predicció que podria un prendre's mig seriosament, si no fos perquè l'acompanya amb una predicció de la destrucció total de l'ordre social, i un augment de la criminalitat del 12.000% tipus "La Purga". Quelcom que no només és un disbarat, sinó que, una vegada més, és igual, perquè ens ataquen aliens, una espècie telèpata de l'Everest, i un monstre es menja el Sol!

En fi: que aquest TikToker s'ho està passant d'allò més bé amb la gent, i la gent que el pren de conya s'ho està passant fenomenal amb l'amic. Però és que després hi ha gent en els comentaris que sembla prendre-s'ho seriosament. I el problema no és que les prediccions per a l'octubre de 2023 siguin estúpides: és que porta fent prediccions estúpides des de 2022, que continuen publicades en el seu compte, i cap no s'ha complert. I continua acumulant milions de visualitzacions en els seus vídeos.

En fi, TikTok és un dels reductes més surrealistes d'internet, i ho demostra una vegada més amb aquestes prediccions de 2023.

Esperem que no hagi de venir jo a finals de mes a actualitzar aquest article menjant-me les meves paraules i admetent que, en efecte, el viatger en el temps tenia raó. És clar que, si tenia raó... què més donarà admetre-ho?