Les epidèmies adormen els impulsos sexuals? O al contrari? Això deu anar per barris. Sembla que en alguns, després de les restriccions, els cal pecar de valent i fer-ho a l’engròs. S'apropen els Jocs Olímpics de Tòquio i, en la mesura que és millor prevenir que curar, els atletes estaran collats. Res de sexe. Els organitzadors dels jocs han instal·lat llits de cartó per evitar relacions sexuals. Si volen fer un clau hauran de ser creatius. Tot plegat justificat en una bateria de mesures anti Covid que els atletes experimentaran durant la seva participació en l'acte esportiu més tradicional: primer van ser els espectadors falsos i robots per animar els participants a l'estadi, ara llits de cartó per evitar que copulin.

Llits anti sexe a Tòquio

La persecució al sexe en nom de la salut pública és justificada? Des dels Jocs de Seül al 1988 s'han distribuït milers de condons als aletes per garantir el sexe segur entre esportistes. Ara la cosa canvia. 

L'organització dels Jocs Olímpics de Tòquio vol evitar el sexe a la Vila Olímpica i dificultarà les relacions entre els atletes. L'excusa és protegir-los de contagiar-se de Covid-19 i per això han instal·lat uns llits fabricats amb un cartró dur que aguanta fins a 200 quilos de pes però que patirien fins trencar-se amb moviments molt bruscos o salts. Ho va explicar el director general Takashi Kitajima durant l'obertura de la Vila. De pas utilitzen materials sostenibles i reciclables. L'organització ha encarregat 18.000 llits fabricats de cartó.

Uns 42 condons per esportistes

La Vila Olímpica ha estat sempre un lloc de trobades entre atletes. Exemples: durant els últims Jocs d'Hivern de Pyeongchang la utilització de l'aplicació Tinder va ascendir fins a un 350%, i als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro al 2016 els organitzadors van distribuir 450.000 preservatius, uns 42 per esportista.

Camas Juegos Olímpicos / Comité Olímpico Internacional

Llits Jocs Olímpics / Comitè Olímpic Internacional

L'edició japonesa ha tallat el rotllo als atletes. Mesures sanitàries, grups bombolla, espectadors ficticis i ara abstenció sexual. El següent pas és veure la reacció dels atletes. Parlem de velocistes, nadadors, gimnastes, jugadors, corredors i un llarg etc. de disciplines. Super homes i super dones en un estat adrenalínic pels aires i, molt probablement, amb necessitat de transgredir estats d'alarma. 

Vídeo: Grava a traïció les boges aventures del seu marit somnàmbul

Més histories virals. El protagonista somiava que corria maratons, entre altres coses. 'A la pròxima que ho faci tu el graves i ho puges al teu perfil Bekah', havien de recomanar. 'Què pot sortir malament?'. Imaginem que va ser així però aquesta seqüència respon a la nostra fantasia. Que cada un tregui les seves pròpies conclusions. A falta d'informació, fets: Joey és somnàmbul i té molta imaginació. De nit es transforma i viu boges aventures a casa seva, a Nashville-Tennesse, Estats Units. Bekah és la seva dona i farta i indecisa sobre les expedicions del seu marit va decidir gravar-lo en acció.

El curt gravat per Bekah s'ha viralitzat a xarxes socials i milers de persones ja han vist Joey en episodi somnàmbul. Meravellosa jugada. Segons el testimoni del protagonista, ell sempre ha estat somnàmbul i xerraire, però des que li van receptar Ambien, un fàrmac per ajudar-lo a dormir, l'home de 30 anys va començar a protagonitzar una sèrie d'entremaliadures mentre dormia.

Cada aventura semblava més inversemblant que l'anterior i la seva dona va decidir immortalitzar el moment. Va treure la càmera i va fer de 'paparazzi'. A consciència, durant l'últim mes, Bekah ha sorprès el seu marit intentant passar l'aspirador, donant menjar al gos, intentant sortir a passejar, fent crispetes i parlant de viatges.