Dues joves xineses de 29 anys descobreixen que són adoptades i bessones a través de Tiktok i es fan virals. Així és com va començar tot.

Descobreixen que són germanes i bessones gràcies a Tiktok

Imagina que coneixes una persona a través de les xarxes socials i més tard descobreixes que és la teva germana i que, a més, ets adoptat. Per surrealista que sembli, això mateix és el que els ha passat a dues joves de la Xina, que s'han adonat que són germanes gràcies a l'aplicació Tiktok.

Adoptadas / Redes socialesDues noies descobreixen que són germanes bessones gràcies a Tiktok / Twitter

Cheng i Zhang són germanes bessones

Tot va començar quan un familiar de Cheng Kele li va dir a la noia que a Douyin, nom amb el qual es coneix l'aplicació Tiktok a la Xina, havia vist una jove que, físicament, s'assemblava molt a ella. Va ser en aquest moment quan a Kele li va picar la curiositat i va començar a investigar.

Va aconseguir contactar amb Zhang, el seu clon, i van començar a parlar per videotrucada durant un mes i es van adonar que, més enllà que físicament eren clavades, també tenien els mateixos hobbies i, fins i tot, el mateix grup sanguini.

Estava molt emocionada quan vaig conèixer la Zhang

"Estava molt emocionada quan vaig conèixer la Zhang en persona i, immediatament, la vaig sentir molt a prop. Tenim les mateixes pigues i marques de naixement a la cara, les nostres veus són molt similars i totes dues ens tapem la boca quan riem", comenta Cheng, que encara no dona crèdit a la surrealista situació.

Descobreixen que són adoptades

Tot i que tant Cheng com Zhang preguntaven als seus pares si tenien una germana, ells ho negaven tot i, finalment, van decidir fer-se una prova d'ADN per comprovar si realment eren germanes. Quan van veure els resultats, no s'ho podien creure: eren germanes bessones i, a més, amb 29 anys, van descobrir que eren adoptades: la seva mare biològica les va donar en adopció quan acabaven de néixer i els seus pares no els van dir res a cap de les dues.

Gemelas chinas / TwitterCheng i Zhang es van fer les proves de l'ADN i van descobrir que eren bessones / Twitter

Notícia viral a Tiktok

"Estava tan nerviosa que no podia dormir. Em tremolaven les cames. Mai he estat tan nerviosa, ni quan va néixer el meu fill. Estic molt emocionada. Ara tinc una nova germana", explica Cheng emocionada.

La notícia ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i, en qüestió d'hores, es va fer viral i, de fet, les dues noies, que vivien a menys de 50 quilòmetres l'una de l'altra, van explicar-ho tot a través de Tiktok.