L’Institut Espacial de Medicina i Fisiologia de Toulouse busca 24 candidats que puguin passar dos mesos estirats als llit sense poder-se aixecar. El sou que es paga a cada un dels treballadors és de 16.000€. Acceptaries?

Segurament, a molts mandrosos -o simplement, persones a les qui els hi costa sortir del llit-, hauran fet uns ulls com unes taronges al llegir aquesta oferta. Però tot i que, a priori, sembla una feina còmode, no ho és gens.

Les condicions de feina

Lluny de ser la millor feina del món, passar-se 60 dies estirat a un llit comporta molts inconvenients i sacrificis, -gairebé tots físics-, com ara una gran atròfia muscular o pèrdua de densitat òssia.

Les persones escollides per dur a terme aquesta tasca, hauran de fer totes les seves accions (netejar-se, menjar, necessitats...), estirats. Sense poder-se aixecar sota cap concepte. L’objectiu d’aquest institut francès és mesurar els efectes perjudicials de la ingravidesa al cos

Si tens pensat presentar candidatura, has de tenir entre 20 i 45 anys, no fumar i no tenir cap al·lèrgia. En definitiva, tenir una salut de ferro. Per assegurar-se d’això, els candidats passaran unes dures proves durant dues setmanes.