La previsió del temps ens indica que estarem tota la setmana sota un ambient estiuenc, amb molt sol, pocs núvols i unes temperatures que seguiran pujant molt per sobre del que tocaria per ser finals de setembre. Temperatures molt agradables durant el dia, això si a les nits ja refresca i toca abrigar-se una mica a primera hora. Respecte a les precipitacions no n'esperem ni a curt ni a mitjà termini, cosa que anirà agreujant la sequera que ja fa tres anys que patim. Mentrestant la inestabilitat la trobem més a l'est al voltant del mar Adriàtic amb tempestes a Itàlia que afectaran també els països Balcànics i de nou a Grècia

 

Dilluns, encara nit fresca però més calor de dia

Començarem la setmana amb un ambient més propi de l’estiu que no pas de la tardor. Jornada amb un cel completament serè, només algun núvol tímid al litoral sud, a la serralada prelitoral. Al matí algunes boirines focalitzades alguns punts de l'interior. Les temperatures, tant mínimes com màximes, seguiran cap amunt. Si bé a l’interior i al Pirineu a primera hora farà fresca, amb una amplitud tèrmica acusada. Màximes de fins a 30ºC a Ponent. Vent feble de component marítim.

Estiuet tota la setmana 

Durant tota la setmana continuarem tenint un temps que ens recordarà molt més a l'estiu que no pas a la tardor. L’anticicló ens portarà predomini del sol i unes temperatures que aniran pujant. Les hores centrals del dia l'ambient serà estiuenc, en canvi a les nits refrescarà sobretot a l'interior.  A primeres hores podríem tenir alguns banc de núvols baixos i boirines.  A mitjan setmana passaran algunes bandes de núvols alts i prims per fer bonic. Temps molt estable i monòton, sense precipitacions a la vista, la temporada de bolets no comença molt bé.