Diumenge a les 21 h es juga el clàssic Barça-Madrid al Camp Nou i tots els ulls estan posats en la pluja. Aquest diumenge plourà i l'aigua també arribarà a Barcelona. A més, el risc de tempesta durant la tarda a Catalunya és molt elevat. Però aquesta pluja amb llamps i trons arribarà durant el partit? Des d'ElNacional.cat hem preparat una actualització especial del temps per saber com serà el temps a l'hora del partit, no et perdis cap detall en el vídeo de la previsió del temps!

 


🔴 Diumenge de tempestes a Catalunya! De veritat, llamps i trons el Dia del Pare?

Plourà al Camp Nou a l’hora del partit?

Anirà plovent durant tot el dia a Catalunya. Ens trobem immersos just en una situació d'inestabilitat que afavoreix la pluja. Però, a més, també s'estan formant tempestes. Ha anat caient aigua de bon matí a Girona, Blanes o Sant Celoni i, en alguns moments, també plourà a Barcelona, però seran quatre gotes. A la ciutat comtal, ni rastre de la pluja durant les primeres hores del dia, però el cel es manté amb molts núvols i podria caure alguna gotellada al migdia. En general, serà un diumenge tranquil i fins a la tarda no es tornaran a reactivar les pluges. Els núvols aniran creixent entre el Pirineu de Barcelona i Girona. Les tempestes es formaran entre Banyoles i Girona i es mouran cap a Cassà de la Selva i Santa Coloma de Farners abans del partit. A partir de les 21 h, els ruixats hauran acabat a tot Catalunya, no hi ha risc de pluja a l'Spotify Camp Nou.

No s'hauran de portar paraigües al Camp Nou pel clàssic / Imatge: Istock
No s'hauran de portar paraigües al Camp Nou pel Clàssic / Imatge: Istock

Farà fred durant el Barça-Madrid? 

Diumenge serà un dia fresc i a l'hora del partit del Barça, recomanem portar roba d'abrigar. Els termòmetres al Camp Nou estaran sobre els 13 °C i aniran baixant a partir de la primera part. Quan el partit acabi, els termòmetres estaran més a prop dels 11 °C. Dilluns, començaran a pujar les temperatures, tot i que de bon matí es baixarà dels 10 °C en alguns punts de la ciutat, sobretot zones prop del Besòs, el Llobregat i el Tibidabo. Això sí, ens acomiadem de la pluja fins a nou avís.