Torna la neu a Barcelona amb una patacada encara més forta de les temperatures i fred insuportable tot el cap de setmana. Alerta perquè, a més, els últims mapes del temps anuncien un fort canvi que ens podria portar més fred i neu a Catalunya. Quines temperatures tindrem? Quan nevarà a tot Catalunya? Quin temps farà al febrer? No et perdis aquest vídeo amb tots els detalls de la previsió del temps:

 

Nevarà a Barcelona

L'últim cap de setmana del mes de gener serà molt fred a Catalunya amb temperatures de -12 o -13ºC al Pirineu, de -6 o -7ºC a l'interior, de -3 o -4ºC al prelitoral i amb gelades en punts costaners. Aquest dissabte es presenta assolellat excepte a la Val d'Aran, nord del Pallars Sobirà i de l'Alta Ribagorça, i al Principat d'Andorra on encara hi nevarà dèbilment. Xàfecs a la costa de Barcelona que podrien ser en forma de neu o de neu granulada. Boires gebradores en planes i fondalades de l'interior i temperatures més baixes a tot el país.

Barcelona / Foto: Alfons Puertas
Nevades a la costa de Barcelona / Foto: Alfons Puertas

Diumenge, cel ras però molt fred

Diumenge farà sol a tots els pobles i ciutats del país sense excepció. Només quedaran quatre núvols residuals al Pirineu i al nord-est del país a primera hora que s'esfumaran ràpidament. Boires matinals a l'interior. Les temperatures mínimes encara seran més baixes i les màximes podien ser un pèl més altes. Ara bé, tot i el sol, farà un fred que pelarà durant tot el dia amb temperatures que, com a molt, arribaran als 11ºC a la costa.

Gran canvi de temps a la vista!

La setmana que ve tindrem anticicló amb sol i boires. El més destacable serà la pujada de les temperatures que s'iniciarà dilluns al migdia i anirà a més a mesura que avanci la setmana. Per tant, acabarem amb un ambient molt agradable durant el dia però les nits continuaran sent força fredes. Atenció al que podria passar a partir del dimarts, 7 de febrer, o del dimecres, dia 8: un fort canvi de temps podria desplomar els termòmetres una altra vegada i alerta perquè podria nevar a gairebé tot el país. Cau lluny i, per tant, aquesta previsió l'haurem d'anar confirmant en properes informacions a ElNacional.cat.