D'un temps ençà el terme Twitch és en boca de cada vegada més gent. Es tracta d'un dels llocs web més populars del món digital, amb centenars de milions d'usuaris que visiten aquesta plataforma de transmissió en directe d'imatge i so. Es podria dir que és una espècie de YouTube on tot el que passa sempre és en temps real i mai gravat o enllatada.

Al principi es percebia Twitch com una plataforma per a la trasmisió d'assumptes referents a videojocs, però amb el pas del temps a Twitch van començar a passar moltes més coses a més de jocs.

Què transmet la gent a Twitch

Twitch.tv és un lloc web de transmissió en viu, la qual cosa significa que els que transmeten i els creadors de contingut l'utilitzen per compartir les seves històries en temps real. A causa que són ja milions els usuaris que segueixen en directe aquests vídeos, hi ha ja una àmplia gamma de contingut disponible.

A més dels esmentats videojocs, milions de persones que no han utilitzat un videojoc en la vida utilitzen el servei per xerrar amb els seus seguidors o gent interessada en els que fan continguts, com el cèlebre Ibai Llanos. Coses com compartir receptes de cuina, transmetre rutines d'exercicis, mostrar les seves creacions plàstiques i practicar passatemps enginyosos, són alguns dels assumptes que pot trobar un entre moltes altres especialitats.

Com trobar les transmissions de Twitch

La quantitat d'opcions existents pot dificultar saber per on començar. Però afortunadament, hi ha moltes maneres de donar amb bones transmissions. La pàgina d'inici de Twitch presenta transmissions i categories que destaquen una mica de tot, des de canals molt famosos fins a transmissions minoritàries, que poden ser igualment atractives.

Així mateix, és possible realitzar recerques de canals en funció de temàtiques o introduint al cercador el nom de la persona que sapiguem que retransmet. Una vegada que hagis descobert un canal que vulguis tornar a veure, assegura't de seguir aquesta pàgina. Això t'enviarà una notificació cada vegada que estigui a punt de publicar-se.

Twitch móvil

Com puc veure Twitch

El lloc web de Twitch és una excel·lent manera de veure transmissions, però no és l'única opció. Hi ha apps de Twitch per als sistemes operatius iOS i Android, així com aplicacions d'escriptori per a Windows i macOS.

L'aplicació Twitch també està disponible a les consoles PlayStation i Xbox, i en dispositius de transmissió en viu com Roku, Amazon Fire TV i Google Chromecast.

Seguir o subscriure's a Twitch

La transmissió en viu pot ser la característica principal de la plataforma, però hi ha moltes altres maneres d'aprofitar al màxim aquest lloc web. Si t'agrada un canal en particular, pots seguir-lo o subscriure't. La primera opció és gratuïta, mentre que la subscripció té una tarifa mensual, que li permet finançar als teus creadors de contingut favorits. A canvi, els subscriptors obtenen insígnies i emoticones especials, accessos exclusius al xat i transmissions sense publicitat.