A la gran majoria de les persones els encanten els telèfons Android a causa de les diferents opcions de personalització de maquinari i programari que tenen. Tanmateix, si li demanen a algú que recomani un bon smartphone, probablement prioritzi l'iPhone sobre un mòbil Android. Llavors, la gran pregunta és, quins són els avantatges del iPhone sobre Android? Veurem les principals a continuació.

És més fàcil d'utilitzar

L'aparença del sistema operatiu iOS no ha canviat al llarg dels anys. Aquest ha estat un avantatge del iPhone sobre els telèfons Android perquè funciona de la mateixa manera que ho feia el 2008. Malgrat que Apple ha realitzat algunes millores al llarg dels anys, l'iPhone continua sent molt senzill de maejar des del principi.

L'iPhone compta amb una enorme seguretat

L'FBI ha revelat en ocasions que fins i tot amb la possessió física de l'iPhone d'algú, es necessita l'ajuda d'un hacker excepcionalment hàbil per ingressar i accedir a les dades.

A més, els iPhone no s'infecten per virus. Tanmateix, les aplicacions de iOS encara poden estar infectades amb codi maliciós, com ha succeït en alguna ocasió. Ara bé, quan passa, Apple llança actualitzacions per a tots els dispositius iOS directament, la qual cosa ajuda a contenir qualsevol bretxa en adonar-se d'elles i a desinfectar tots els dispositius, independentment de qui siguin els seus proveïdors. Google no pot fer això per als usuaris d'Android, llevat que l'usuari tingui un Píxel o un Nexus.

Pots actualitzar iOS en iPhone quan vulguis

Un altre gran avantatge de l'IPhone sobre Android és que pot actualitzar iOS en iPhone quan es desitgi. Segons un informe recent, al voltant del 80% dels dispositius iOS executaven iOS 14, l'última versió del sistema operatiu d'Apple, mentre que Google va informar que Android 11 estava sol al 4,9% dels dispositius Android. Depèn de la feina d'adaptació que realitzin les marques.

iPhone gris

El iPhone manté el seu valor

És un mòbil que tendeix a mantenir el seu valor bastant bé amb el pas del temps. És més fàcil revendre un iPhone que un telèfon Android si desitja comprar-ne un altre de millor o més nou.

Els iPhone són generalment més ràpids que els telèfons Android

Està prou documentat que es donen menys avaries i alentiments a l'iPhone, una cosa que permet que l'experiència d'usuari en el dia a dia sigui més satisfactòria, sobretot perquè qui té un iPhone s'oblida sobre si el seu mòbil fallarà en algun moment.

És el rei de l'accessibilitat

Els iPhones també es prefereixen més a Android a causa de les funcions d'accessibilitat. En una comparació cara a cara, Apple és el rei de l'accessibilitat. Les seves funcions d'accessibilitat integrades, les nombroses aplicacions d'assistència i adaptació disponibles i la facilitat d'ús el converteixen en el telèfon intel·ligent preferit per la gran majoria de les persones amb discapacitats.

Apple brinda el millor suport

En general, els telèfons iPhone i Android no solen funcionar gens malament en l'ús diari. Tanmateix, tot s'espatlla de tant en tant, i quan això succeeix, és molt important la manera d'obtenir suport. Si tens un problema amb un telèfon Android, pots buscar fòrums en línia o comunicar-te amb el fabricant. Però amb el iPhone, pots accedir a una àmplia base de dades d'articles d'ajuda útils en el lloc web d'Apple i obtenir ajuda a través del xat en viu o fins i tot pot fer una reserva en l'Apple Store per obtenir ajuda d'un expert d'Apple.