La nova marca de luxe per a smartphone que busca desafiar Samsung i Apple es diu Honor, des que aquesta va deixar de ser part de la reconeguda Huawei ha buscat incorporar-se a la carrera dels smartphones.

És per això que han buscat fabricar el mòbil plegable més potent fins al moment, oferint una pantalla flexible de bona qualitat entre altres característiques bastant cridaneres. Aquest model que han anomenat Honor Magic V seria el nou competidor de Samsung quant a telèfons plegables es tracta.

Honor Magic V

Honor Magic V

Però quines característiques té aquest nou Honor que busca desafiar a Samsung?

Honor Magic V ve a ser un bon competidor dels grans mòbils

Honor Magic V ve a ser un bon competidor dels grans mòbils

La promesa d'aquesta companyia és competir amb els més grans fabricants de smartphones, per la qual cosa ha inclòs les següents característiques al seu equip:

  • Compte amb una pantalla doble OLED.
  • En la part exterior hi ha una segona pantalla que cobreix bona part del frontal, amb una perforació el que es troba la càmera de 42 megapíxels.
  • El seu panell és AMOLED d'uns 6,45 polzades, compte amb certes corbes a les vores i resolució FullHD+. Compta amb una taxa de 120 Hz de refrescament i 1000 nits de brillantor màxima.
  • Tres càmeres de 50 megapíxels cada una, sent una d'elles gran angular i la tercera un sensor hiperespectral (per millorar els detalls dels objectes més llunyans).
  • Un processador Snapdragon 8 Gen 1, un dels més potents del mercat. A més, compta amb 12 Gb de memòria RAM i 256 o 512 GB d'emmagatzemament.
  • Compta una resolució de 2.272 x 1.984 píxels i una taxa de refresc de 90 Hz.
  • Explica amb el doblec d'una frontissa en forma de gota amb 213 parts, que contribueixen a dissimular el plec de la pantalla en desplegar-la.
  • En ser guardat l'Honor Magic V presa un grossor de 14, 3 mil·límetres, en obrir-los aquest grossor es redueix a 6,7 mil·límetres.
  • El seu bateria és de 4750 mAh que estan dividits en dos bateries de menor mida a causa que és un equip plegable. Aquestes es carreguen amb sistema de càrrega ràpida de 66 W.

A més, aquest equip explica amb un sistema de refrigeració intel·ligent, que posa al mercat la tercera generació de grafè. Encara que estarà a la venda a partir del 18 de gener a la Xina, el seu valor es pot acostar als 1200 euros al canvi.

Honor Magic V és plegable

Honor Magic V és plegable