Amb més de 139 milions de subscriptors arreu del món, Netflix vol continuar oferint noves funcionalitats que millorin la usabilitat del servei per als seus usuaris i incrementin el consum del seu catàleg, cada vegada més ampli.

La companyia nord-americana revelava el 2018 que el 70% dels subscriptors consumeixen els seus continguts a través de la televisió, el 15% mitjançant l'ordinador, el 10% pel mòbil i el 5% restant des de la tauleta. Per la qual cosa almenys 20 milions dels seus usuaris veuen sèries i pel·lícules més enllà de la sala d'estar de casa seva.

Ara, Netflix ha confirmat que el seu sistema smart download (descàrrega intel·ligent) ja està disponible per a tots els sistemes operatius mòbils. Amb l'arribada de la funcionalitat a iOS (iPhone i iPad), el gegant nord-americà completa un servei que va posar en marxa l'estiu passat per als usuaris d'Android.

netflix app

Smart download està pensat per a aquells subscriptors que es decanten per descarregar els continguts als seus dispositius mòbils per gaudir-ne allà on considerin més oportú mitjançant la modalitat offline. Sota el lema "Tu mires, nosaltres fem la feina", Netflix ofereix amb la seva recent prestació l'esborrament al dispositiu de l'usuari dels capítols que s'hagin visionat ja, descarregant automàticament el següent episodi de la sèrie quan es trobi disponible, sempre que l'usuari estigui en un entorn wi-fi.

D'aquesta manera, com ja han pogut anar coneixent els propietaris de dispositius Android des d'agost, els usuaris d'iPhone i iPad poden despreocupar-se de descarregar-se un nou capítol de la seva sèrie preferida al matí per gaudir d'ell en el transport públic camí a la feina o en la pausa del migdia sigui durant el dinar o al gimnàs, per exemple.

Per a tranquil·litat del subscriptor de Netflix, el mateix sistema smart download li avisa que el nou episodi ha estat ja descarregat, permetent que el temps que fins ara passava pendent de realitzar la descàrrega pugui dedicar-lo a altres qüestions de més profit.

netflix   flickr

Flickr

A fi de poder gaudir de smart download, els usuaris de dispositius iOS han d'activar l'opció en els ajustaments de l'app de Netflix. A partir d'allà, la funcionalitat s'activarà només cada vegada que el mòbil o la tauleta es connecti una xarxa wi-fi, assegurant d'aquesta manera a l'usuari que no es consumeixen dades mòbils.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat